Τζέσι Τζέι: Παραλίγο να μείνω ανάπηρη

03.09.2013
Η 25χρονη περφόρμερ τραγουδίστρια, στιχουργός, style icon και μεγάλη μας συμπάθεια δε θα καταφέρει ποτέ να αναρρώσει πλήρως ύστερα από το γνωστό ατύχημα της.

Πριν δύο χρόνια η Τζέσι Τζέι (Jessie J) έπαθε ένα σοβαρό ατύχημα στο πόδι κατά τη διάρκεια των προβών για την τότε περιοδεία της και αναγκάστηκε να ακυρώσει πολλές συναυλίες και να μείνει σε ακινησία ενώ ύστερα από λίγο καιρό εμφανιζόταν στη σκηνή με νάρθηκα καθισμένη σε καρέκλες και πολυθρόνες.

Η 25χρονη τραγουδίστρια μπορεί να ανάρρωσε από το σπάσιμο αλλά όπως λέει δε θα γίνει ποτέ τελείως καλά και πρέπει να προσέχει συνέχεια να μην κάνει υπερβολές στις κινήσεις. «Παραλίγο να μη μπορέσω να ξαναπερπατήσω. Έκανα μεταμόσχευση μυελού των οστών, έβαλα λάμα και τέσσερις βίδες στο πόδι μου.» δήλωσε στην εφημερίδα Sun συμπληρώνοντας πως έχει έναν φυσιοθεραπευτή μαζί της σχεδόν σε όλα τα ταξίδια της τουρνέ της και το χτύπημα της προκαλεί ακόμα πόνο.

Το μικρότερο πρόβλημα που της δημιούργησε είναι στο στυλ γιατί δεν επιτρέπεται να φοράει πλέον τακούνια κι έχει ανακαλύψει πολλά φλατ παπούτσια να καλύψουν το κενό. «Πάντα θα υποφέρω από αρθρίτιδα στον αστράγαλο μου. Πονάει πραγματικά πολύ και είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να ζήσω για πάντα. Μπορεί να μην μπορώ να βάλω πια τακούνια αλλά τουλάχιστον είναι ζωντανός και μπορώ να τραγουδάω. Ανυπομονώ να ανέβω στη σκηνή.» πρόσθεσε.

K.Π