Συλλεκτικά γυμνά διάσημης ηθοποιού σε δημοπρασία

19.06.2013
Ήταν μόλις 19 ετών μοντέλο, ονόματι Μαίρη Χολ (Mary Hall), όταν μια σειρά γυμνών φωτογραφιών της κατέληξαν στις σελίδες του περιοδικού Penthouse. Στην εν λόγω φωτογράφηση μόδας του 1962 πρωταγωνιστεί η περίφημη ηθοποιός και μοντέλο, Λόρεν Χάτον (Lauren Hutton), η οποία - άσημη τότε - πόζαρε λίγο πιο τολμηρά στον φωτογράφο Νόρμαν Νέιθαν (Norman Nathan) για να αυξηθεί το... μεροκάματο. Σήμερα, οι φωτογραφίες της σταρ, που συμπληρώνει τα 70 της έτη τον ερχόμενο Νοέμβριο, δημοπρατούνται μετά την ανακάλυψή τους στα αρχεία του μακαρίτη εκδότη του γνωστού ανδρικού περιοδικού Penthouse, Μπομπ Γκατσιόνε (Bob Guccione). Να θυμίσουμε ότι η Λόρεν Χάτον, με σήμα κατατεθέν το χαρακτηριστικό χώρισμα ανάμεσα στα δόντια της, το οποίο ποτέ δεν διόρθωσε, ήταν ένα από τα πρώτα σουπερμόντελς στη Νέα Υόρκη και ιέρεια της Vogue. Η ταινία που την ανέδειξε ήταν το «American Gigolo» με τον πολλά βαρύ Ρίτσαρντ Γκιρ (Richard Gere). Η Λόρεν συνέχισε και σε μεγαλύτερη ηλικία το μόντελινγκ - και μάλιστα κάνοντας σέξι φωτογράφηση στο περιοδικό Big, στα 61 της είχε δηλώσει: «Θέλω οι γυναίκες να μην ντρέπονται για το ποιές είναι στο κρεβάτι». Σήμερα, στα 69 της, είναι δεινή μοτοσικλετίστρια και επιμένει: «Οι ρυτίδες μας είναι τα μετάλλιά μας στο μονοπάτι της ζωής. Είναι αυτά που έχουμε περάσει και αυτό που θέλουμε να γίνουμε. Δεν νομίζω ότι θα κόψω ποτέ το πρόσωπό μου, γιατί αν το κόψω, δεν θα ξέρω ποια έχω υπάρξει!». Χ.Τ.

Ήταν μόλις 19 ετών μοντέλο, ονόματι Μαίρη Χολ (Mary Hall), όταν μια σειρά γυμνών φωτογραφιών της κατέληξαν στις σελίδες του περιοδικού Penthouse.

Στην εν λόγω φωτογράφηση μόδας του 1962 πρωταγωνιστεί η περίφημη ηθοποιός και μοντέλο, Λόρεν Χάτον (Lauren Hutton), η οποία - άσημη τότε - πόζαρε λίγο πιο τολμηρά στον φωτογράφο Νόρμαν Νέιθαν (Norman Nathan) για να αυξηθεί το... μεροκάματο.

Σήμερα, οι φωτογραφίες της σταρ, που συμπληρώνει τα 70 της έτη τον ερχόμενο Νοέμβριο, δημοπρατούνται μετά την ανακάλυψή τους στα αρχεία του μακαρίτη εκδότη του γνωστού ανδρικού περιοδικού Penthouse, Μπομπ Γκατσιόνε (Bob Guccione).

Να θυμίσουμε ότι η Λόρεν Χάτον, με σήμα κατατεθέν το χαρακτηριστικό χώρισμα ανάμεσα στα δόντια της, το οποίο ποτέ δεν διόρθωσε, ήταν ένα από τα πρώτα σουπερμόντελς στη Νέα Υόρκη και ιέρεια της Vogue. Η ταινία που την ανέδειξε ήταν το «American Gigolo» με τον πολλά βαρύ Ρίτσαρντ Γκιρ (Richard Gere). Η Λόρεν συνέχισε και σε μεγαλύτερη ηλικία το μόντελινγκ - και μάλιστα κάνοντας σέξι φωτογράφηση στο περιοδικό Big, στα 61 της είχε δηλώσει: «Θέλω οι γυναίκες να μην ντρέπονται για το ποιές είναι στο κρεβάτι».

Σήμερα, στα 69 της, είναι δεινή μοτοσικλετίστρια και επιμένει: «Οι ρυτίδες μας είναι τα μετάλλιά μας στο μονοπάτι της ζωής. Είναι αυτά που έχουμε περάσει και αυτό που θέλουμε να γίνουμε. Δεν νομίζω ότι θα κόψω ποτέ το πρόσωπό μου, γιατί αν το κόψω, δεν θα ξέρω ποια έχω υπάρξει!».

Χ.Τ.