Οι Metallica γίνονται τρισδιάστατοι!

17.01.2013
Πως θα σου φαινόταν να ανέβεις στη σκηνή με τον Χετφιλντ και τον Χάμετ φορώντας απλά κάποια ειδικά γυαλιά;

Ο Τζέιμς Χέτφιλντ (James Hetfield) κι η υπόλοιποη συμμορία του θα μας βάλουν τα γυαλιά. Και συγκεκριμένα τα 3D. Είναι όλα έτοιμα για να προσγειωθούν στις οθόνες μας με την καινούρια τρισδιάστατη της τους ταινία «Metallica- Through the Never», η οποία θα είναι ένας συνδυασμός «συναυλιακής» ταινίας με live εμφανίσεις τους με στοιχεία φιλμ μυθοπλασίας και θα είναι πολύ διαφορετική απ’ όσες έχουν βγει μέχρι τώρα.

Πρωταγωνιστής είναι ο Ντέιν Ντε Χααν (Dane DeHaan)- τον θυμάσαι από το Chronicle- ο οποίος είναι ένας τεχνικός από το συνεργείο της μπάντας στον οποίο έχει δωθεί μία αποστολή κατα τη διάρκεια μιας συναυλίας που θ’ αλλάξει τη ζωή του. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο τα έχει αναλάβει ο Νάιμροντ Αντάλ (Nimrod Antal), η εταιρία διανομής έιναι η Picturehouse (Πάθη του Χριστού) και θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου.

"Ο Νιμ και η μπάντα έχουν φτιάξει μια ταινία που πραγματικά έχει συλλάβει το πνεύμα των Metallica και των εκατομμυρίων πιστών τους. Είναι μία ψυχαγωγική ταινία με κόνσπεπτ και τον υπέροχο νέο ηθοποιό Ντέιν Ντε Χαν" δήλωσε ο Μπομπ Μπέρνει, πρόεδρος της Picterhouse στο The Wrap και μας μεγενθύνει ακόμα περισσότερο την περιέργεια.

K.P