Το Broadway υποκλίνεται στη Μπιγιονσέ

06.11.2012
To διάσημο θέατρο ετοίμασε μιούζικαλ αφιερωμένο στην 31χρονη σύζυγο του Τζέι Ζ και κάνει πρεμιέρα σ'ενα μήνα.

Μερικοί από τους καλύτερους περφόρμερ του Broadway ετοιμάζονται να τιμήσουν τη Μπιγιονσέ (Beyonce)ενώ εκείνη στέλνει ανοιχτή επιστολή θαυμασμού στον Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama) λέγοντας για χιλιοστή φορά πόσο τον θαυμάζει και ο Τζέι Ζ (Jay Z) του αφιερώνει (παραφρασμένα) τραγούδια του.

Το" Broadway sings Beyonce" όπως θα λέγεται, είναι ένα μιούζικαλ αφιερωμένο στην 31χρονη τραγουδίστρια, θα κάνει πρεμιέρα στο Le Poisson Rouge theatre της Νέας Υόρκης στις 3 Δεκεμβρίου και θα συμμετέχουν για να τραγουδήσουν επιτυχίες της ονόματα γνωστών σταρ του Great White Way όπως ο Σέικον Σένγκμπλο (Saycon Sengbloh), Μάρκους Πολ Τζέιμς (Marcus Paul James), Ράσελ Φίσερ ( Russel Fisher) και Κέιτ Ροκγουελ (Kate Rockwell) ανάμεσα σε άλλους.

Αν σου θυμίζει κάτι αυτό το tribute είναι γιατί είναι το τρίτο σόου που κάνουν αφιερωμένο σε κάποιον καλλιτέχνη αφού έχουν προηγηθεί ανάλογες παραστάσεις για την Αντελ (Adele) και τον Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) και τα εισιτήρια των 25 και 30 δολαρίων είναι διαθέσιμα στα ιντερνετικά ταμεία εδώ.

«Το να δουλέψω στο Broadway είναι για μένα η ονειρική μου δουλειά. Θα πήγαινα κάθε μέρα στο θέατρο, μετά θα έφευγα να κάνω ό,τι μ αρέσει και θα είχα ένα κανονικό πρόγραμμα. Θέλω πάρα πολύ να παίξω στο Broadway.» είχε δηλώσει κάποια στιγμή η Queen(και μαμά) B πριν γεννήσει την Blue Ivy οπότε μπορεί να μην πήγε μέχρι τώρα αλλά ήρθε κατά κάποιο τρόπο το Broadway σ’ εκείνη.

Κ.Π