Pink: "Στα 16 μου ήμουν εξαρτημένη από τα ναρκωτικά"

29.08.2012
Η 32χρονη περφόρμερ αποκάλυψε σε πρόφσατη συνέντευξη της την σοβαρή εξάρτηση από τα ναρκώτικά σε πολύ μικρή ηλικία.

Η Pink ανεξάρτητα με το σκοτεινό παρελθόν έχει κάνει οικογένεια τώρα πια ,γέννησε πριν λίγους μήνες κι ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά στις συναυλίες , θ' αρχίσει τον πρόμο αγώνα για το καινούριο άλμπουμ της "The truth about love" που θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου ενώ παίζει και στα κινηματογράφικά πανιά.

Ήδη έχει βγει το πρώτο σινκγλ Blow me για το βίντεο κλιπ του οποίου είχαμε πει εδώ κι εκτός από τους μόνιμους συνεργάτες της, εκείνοι που συνεργάστηκαν μαζί της για το δίσκο δεν είναι τυχαίοι αφού στη θέση του παραγωγού ήταν ο Γκρεγκ Κέρστιν (Greg Kurstin) που έχει αναλάβει τους Red Hot Chili Peppers, Λίλι Άλεν (Lilly Allen) μεταξύ άλλων και με τον Νταν Γουίλσον (Dan Wilson) της Αντέλ (Adele).

Η 32χρονη τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει ότι μέσα στις κακές συνήθειες της είναι του ουίσκι και τα τσιγάρα. Όμως στην τελευταία της συνέντευξη στο Entertainment Weekly μίλησε πρώτη φορά για την εξάρτηση που είχε παλιότερα από τα ναρκωτικά με αφορμή το ρόλο της στην καινούρια ταινία Thanks for Sharing, με συμπρωταγωνιστές την Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) και Μαρκ Ράφαλο (Mark Ruffalo).

«Καταλαβαίνω τι θα πει εξάρτηση. Από τα 12 μέχρι τα 15 πήγαινα σε όλα τα κλαμπ που πουλούσαν ναρκωτικές ουσίες όπως ectasy, αμφεταμίνες, χάπια Special K... το 1995 που ήμουν 16 κι εξαρτημένη πήρα υπερβολική δόση. Από τότε δεν ξαναπήρα ποτέ τίποτα.» ανέφερε η Pink προκαλώντας ένα μικρό σοκ κι εξηγεί κάπως τους φόβους της στο να μην ακολουθήσει τα βήματα της η κόρη της.

Κ.Π