Δολοφονήθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος!

04.06.2008
Πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο θώρακα αλλά και το λαιμό προκάλεσαν το θάνατο του γνωστού ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου. Από τα στοιχεία που βρέθηκαν προκύπτει ότι πρόκειται για πάνω από έναν δράστες, που ήταν γνωστοί του.

Πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο θώρακα αλλά και το λαιμό προκάλεσαν το θάνατο του γνωστού ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου. Από τα στοιχεία που βρέθηκαν προκύπτει ότι πρόκειται για πάνω από έναν δράστες, που ήταν γνωστοί του.

Αναλυτικότερα, τον άτυχο ηθοποιό βρήκε η οικιακή βοηθός του στο διαμέρισμά του στην οδό Μετεώρων στο Παγκράτι.

Ο 56χρονος ηθοποιός έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην εμπρόσθια πλευρά του θώρακος και ένα ακόμη στην πλάτη, αλλά και στην καρωτίδα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η ώρα θανάτου υπολογίζεται στις 12 τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Το σπίτι ήταν αναστατωμένο και φαίνεται πως το θύμα είχε επισκέπτες γιατί βρέθηκαν άδεια μπουκάλια μπύρας και αρκετά ποτήρια.

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός είχε συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο για κατοχή κοκαΐνης στην περιοχή του Κολωνού.

Τα κίνητρα του εγκλήματος εξετάζονται, ενώ στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση, καθώς και ο ιατροδικαστής κ. Κουτσάφτης.



Ο Νίκος Σεργιανόπουλος γεννήθηκε στη Δράμα.

Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του "Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος", υπήρξε ενεργό μέλος της Πειραματικής Σκηνής Τέχνης στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη Λυδία Φωτοπούλου, την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τη Φιλαρέτη Κομνηνού. Στην Πειραματική πρωταγωνίστησε σε πολλά κλασικά έργα του ελληνικού και του διεθνούς ρεπερτορίου - μεταξύ αυτών τα: "Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας" του Σαίξπηρ, "Περιμένοντας τον Γκοντό", "Αχαρνείς" του Αριστοφάνη, "Θείος Βάνιας" του Τσέχοφ, "Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα" του Πιραντέλλο καλ.

Στα πρώτα βήματα της ιδιωτικής τηλεόρασης συμμετείχε σε αρκετά αυτοτελή επεισόδια των σίριαλ "Εσύ αποφασίζεις" (MEGA), "Ανατομία ενός εγκλήματος" (ANT1) καλ. Το MEGA τον έστειλε στην Κένυα με το "Άφρικα", ενώ τον είδαμε και στα σίριαλ "Μοιραίο Πάθος" (ΑΝΤ1) και "Παλίρροια" (MEGA). Αγαπήθηκε ιδιαίτερα στην κωμική σειρά "Δύο Ξένοι", στους "Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη" και αργότερα στο "Ποτέ δεν είναι αργά" (ΑΝΤΙ). Την τρέχουσα τηλεοπτική περίοδο συμπρωταγωνιστούσε με τη Ναταλία Δραγούμη στο επιτυχημένο αστυνομικό θρίλερ "Η εξαφάνιση" στον ALPHA.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν 56 ετών.