Άστρα & Όραμα Ιουνίου 2012

23.05.2012

Αστρολογία

4 Το φαινόµενο του µήνα: Ο Δίας στους Διδύµους Επιτέλους, µειώνεται η ανεργία - Μολονότι το καλοκαίρι ξεκινά µε µια δυναµική σεληνιακή έκλειψη, που ανοίγει πολλά µέτωπα, η ελπίδα διεκδικεί τη σωστή θέση της δυναµικά.

8 astrasoul: Ας δώσουµε τον καλύτερο εαυτό µας - Ξεκινά ένας συναρπαστικός µήνας, αφού µόνο να επαναπαυτούµε δεν θα µας επιτρέψει. Σας αρέσει; Ωραία, γιατί είναι ευκαιρία για εξέλιξη, και θα την έχουµε όλοι.

Όραµα

16 COSMIC ORDERING: Πες το και θα γίνει - Έχετε σκεφτεί γιατί το σύµπαν δεν σας χαρίζει πάντα αυτό που επιθυµείτε; Μήπως ακολουθείτε λάθος τακτική; Τελικά δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

18 ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ: Αυτό το καλοκαίρι απογειωθείτε µε ενεργειακές τεχνικές - Απλές πρακτικές και δοκιµασµένες κινήσεις για να βρείτε την ισορροπία σε σώµα και νου, να νιώσετε ζωντάνια και να λάµψετε φυσικά.

24 Εναλλακτικό αδυνάτισµα: 7 µαγικοί τρόποι για να χάσετε κιλά - Είστε από εκείνους που έχουν βαρεθεί τη στέρηση και την ατέλειωτη ταλαιπωρία της προσπάθειας χωρίς αποτέλεσµα; Δοκιµάστε να χάσετε κιλά χωρίς δίαιτα.

Μόνιµες Στήλες

28 ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

30 ΤΥΧΕΡΟ ΣΠΙΤΙ

94 ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΥΖΩΪΑΣ

97 ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ

98 ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο
Πλήρης οδηγός του µήνα για όλα τα ζώδια.

36 Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ

92 ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ