Πώς σε επηρεάζει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω;

27.01.2016
Eτοιμάσου για αλλαγές στα ερωτικά σου! Η Αφροδίτη -ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς- από τον περιπετειώδη Τοξότη ήδη από τα τέλη του Δεκεμβρίου μας έκανε να νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δεν μπορούμε να πούμε πως δεν είδαμε πολλά να αλλάζουν στην κοινωνική μας ζωή.

Τώρα βέβαια είναι η κατάλληλη ώρα να σοβαρευτούμε λιγάκι. Η Αφροδίτη ο πλανήτης της αγάπης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς βρίσκεται στον γήινο Αιγόκερω από τις 23 Ιανουαρίου. Αυτή την περίοδο λοιπόν καταλαβαίνεις πως μπορείς να κερδίσεις την αληθινή αγάπη χωρίς να χρεια΄ζεται να ρίξεις τόνους ιδρώτα.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, δίνει μια πιο... ώριμη προσέγγιση σε θέματα σχέσεων. Αν είσαι σε σχέση θα δεις πως τώρα έχεις περισσότερο χρόνο να λύσεις τα προβλήματα και τις διαφορές με τον σύντροφό σου και όλα δείχνουν πως με τον τρόπο αυτό η σχέση σας προχωράει ενώ ένα κοινό όνειρο σας ενώνει. Τώρα είναι μια περίοδος πολύ καλή για να ζήσετε το “ΜΑΖΙ”.

Αν είσαι ελεύθερη, σίγουρα όλα τα παραπάνω μπορεί να μην ακούγονται και τέλεια όμως τα καλά νέα είναι πως αν γνωρίσεις κάποιον τώρα δεν θα είναι κάτι που θα κρατήσει λίγο αλλά πρόκειται για κάτι που θα αντέξει στο χρόνο.

%PHOTO1%

Σε αντίθεση με την επίδραση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω για τα ερωτικά σου, η επίδραση που έχει στην ομορφιά σου είναι κάπως "διαφορετική". Αυτό σημαίνει πως για κάποιον λόγο αυτές τις ημέρες είσαι κάπως ...συγκρατημένη και αυτό σημαίνει πως προτιμάς να μείνεις στα γνωστά δηλαδή να έχεις τα ίδια χτενίσματα και να μην τολμάς αλλαγές στα μαλλιά ή για την διακόσμηση του σπιτιού σου δείχνεις να έχεις πιο συντηρητικά γούστα. Ίσως είναι κάτι που θα... “σου μείνει” γενικότερα ή ίσως απλά είναι φαινόμενο των ημερών, το μόνο βέβαιο είναι πως αυτή την περίοδο έχεις πολλά και ενδιαφέρονται δημιουργικά πλάνα στο μυαλό σου και αναζητά τους τρόπους για να τα υλοποιήσεις!

Μην περιμένεις αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να πάρουν τα μυαλά σου αέρα, αφού πρόκειται για ένα ζώδιο που πατάει γερά στη γη και βάζει γερές βάσεις για το μέλλον. Τώρα “Χτίζεις” το μέλλον σου και εσύ φαίνεται πως κερδίζεις την αγάπη που αξίζεις.