Φοβάσαι τα αεροπλάνα; 4 Tips για να νικήσεις το φόβο σου

11.04.2017
Εκτός από την βαλίτσα φέτος το Πάσχα προσπαθείς να προετοιμαστείς ψυχολογικά και για την πτήση; Αν είσαι κι εσύ ανάμεσα σε όσους τρέμουν τα αεροπλάνα, σου δίνουμε μερικές συμβουλές για να καταπολεμήσες το φόβο σου.

#1 Βάλε τη λογική να δουλέψει

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Σκέψου πόσοι άνθρωποι επιβαίνουν καθημερινά σε αεροπλάνα και κάθε πότε γίνεται σύγκρουση. Τα τροχαία είναι πολύ περισσότερα και σε αριθμό πιο θανατηφόρα από τις πτήσεις.

#2 Μη σκέφτεσαι αρνητικά

Έχουμε ήδη εξηγήσει πως η αρνητική σκέψη είναι η πρώτη που έρχεται στο νου. Είναι η φύση μας τέτοια που φέρνει στο προσκήνιο τον κίνδυνο. Προσπάθησε να τη μπλοκάρεις και να προτάσσεις το θετικό.

#3 Πήγαινε πιο νωρίς στο αεροδρόμιο

Αντί να φτάσεις με την ψυχή στο στόμα, πήγαινε πιο νωρίς στο αεροδρόμιο, κάνε βόλτα στα duty free, πιες καφεδάκι κι άκου μουσική. Αυτή η βόλτα από μόνη της κι ενώ θα έχεις κάνει το check in, θα σε βοηθήσει ν' αποφορτιστείς.

#4 Ένα ταξιδάκι σε ανανεώνει! Και αν κλείσεις προσφορά είναι πάμφθηνο!

Σε πείσαμε; Αν όχι, θα σε πείσουν σίγουρα οι προσφορές, όπως αυτή που βρήκαμε στην Aegean.

Με 125,63 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων κλείνεις εισιτήρια με επιστροφή για Ρώμη, πήγαινε - έλα. Πρόλαβε την προσφορά για το Μάιο ΕΔΩ, κλείσε βαλίτσες και αριβεντέρτσι ρόμα!