Η Βέφα Αλεξιάδου στην πασαρέλα!

13.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από αυτό που είδαν τα ματάκια μου στην επίδειξη μόδας του Λάκη Γαβαλά, μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να δουν, οπότε λέω να... αποσυρθώ και να πάω στο χωριό μου να καλλιεργήσω ντομάτες. Αληθινές και όχι σαν αυτές που έδειξε ο Ευαγγελάτος. Μα, η Βέφα Αλεξιάδου μοντέλο; Μοντέλο; Κι όμως, τη σήμερον ημέρα όλα γίνονται.

Ακόμη και η κυρά Βέφα να ανέβει στην πασαρέλα και ωσάν άλλη Σίντι Κρόφορντ να παρουσιάζει τα μοντελάκια. Φτου σκόρδα κυρά Βέφα μου. Χάρμα οφθαλμών ήσουν. Ειδικά, ο τρόπος που περπατούσε πάνω στην πασαρέλα και κουνούσε τα χέρια, τύφλα να έχουν οι επαγγελματίες μοντέλα. Η Αλεξιάδου φόρεσε αρκετές δημιουργίες, όμως, αυτή που έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν μία μακριά κόκκινη τουαλέτα. Το ρούχο το συνόδευσε με τα απαραίτητα αξεσουάρ: κόκκινες γόβες, κόκκινη τσάντα και τα μαργαριτάρια, που δεν τα αποχωρίζεται ούτε στην κουζίνα της.

Ο κόσμος που ήταν από κάτω, όταν βγήκε στην πασαρέλα, την αποθέωσε στην κυριολεξία. Όχι άδικα. Είπαμε , τέτοιες στιγμές δεν τις ζούμε κάθε μέρα. Κι εύγε στον Γαβαλά, που σκέφτηκε να ανεβάσει στην πασαρέλα την Αλεξιάδου. Γενικά, η επίδειξη του ήταν ένα ευχάριστο χάπενινγκ, όπου ως θέμα και κεντρικό σύνθημα είχε το «Διατηρείτε την Αθήνα καθαρή»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]