Θεοφάνους: Τον πάνε στα δικαστήρια για χρέη!

06.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε δικαστικούς μπελάδες βρίσκεται ο Γιώργος Θεοφάνους για ένα απλήρωτο χρέος και όπως φαίνεται το επόμενο διάστημα ο γνωστός συνθέτης θα έχει πολλά τρεξίματα. Σύμφωνα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε δικαστικούς μπελάδες βρίσκεται ο Γιώργος Θεοφάνους για ένα απλήρωτο χρέος και όπως φαίνεται το επόμενο διάστημα ο γνωστός συνθέτης θα έχει πολλά τρεξίματα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, κατασκευαστική εταιρεία κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του και τον σέρνει στα δικαστήρια για ένα χρέος που αγγίζει τα 100 χιλιάδες ευρώ. Γκλουπ.

Η ιστορία ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο Θεοφάνους άνοιξε το «Μουσικό εργαστηράκι» στην Γλυφάδα και το οποίο διαφήμισε ποικιλοτρόπως. Ο συνθέτης απευθύνθηκε σε γνωστή κατασκευαστική εταιρεία για να αναλάβει τη διαμόρφωση του χώρου κι επειδή είχε ρίξει τη σχετική διαφήμιση για το νέο του έργο, πίεζε την εταιρεία να επισπεύσει τις εργασίες. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν τους είχε δώσει ευρώ τσακιστό ως προκαταβολή.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι ζήτησαν από τον μηχανικό που είχε αναλάβει το έργο να τους δώσει μία προκαταβολή για τα υλικά, αλλά εκείνος αρνήθηκε επειδή τότε είχε γεννήσει η σύζυγος του Θεοφάνους και κατά τον μηχανικό δεν ήταν σωστό να του ζητήσουν χρήματα. Τέλος πάντων, από τότε έχουν περάσει πέντε μήνες και οι άνθρωποι δεν έχουν πάρει ευρώ τσακιστό, οπότε είπαν να καταθέσουν τα ασφαλιστικά μέτρα μπας και βρουν άκρη.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του συνθέτη υποστηρίζει ότι οφειλέτης δεν είναι ο πελάτης του, αλλά ο μηχανικός που ανέλαβε τη μελάτη του έργου. Και τονίζει ότι η πλευρά Θεοφάνους θα προσπαθήσει να τον πιέσει για την αποπληρωμή του χρέους, ενώ τονίζει ότι αν το δικαστήριο αποφασίσει ότι εκείνος πρέπει να πληρώσει το χρέος, αυτό θα τακτοποιηθεί την επόμενη ώρα.