Η Καλομοίρα σκέφτεται να τα παρατήσει!

27.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καλομοίρα εδώ, Καλομοίρα εκεί, που είναι η Καλομοίρα; Οεο. Πως το λέγαμε παιδιά; «Πουν’ το πουν’ το, το δαχτυλίδι. Ψαξ’ το, ψάξ’ το δεν θα το βρεις». Ε κάτι τέτοιο ισχύει και με την Καλομοίρα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλομοίρα εδώ, Καλομοίρα εκεί, που είναι η Καλομοίρα; Οεο. Πως το λέγαμε παιδιά; «Πουν’ το πουν’ το, το δαχτυλίδι. Ψαξ’ το, ψάξ’ το δεν θα το βρεις». Ε κάτι τέτοιο ισχύει και με την Καλομοίρα. Ψάξε, ψάξε δεν θα τη βρεις. Μόνο αν πας στην Αμερική, θα την πετύχεις, να σερβίρει στο εστιατόριο του μπαμπά της, να κάθεται με τον αγαπημένο της, Γιώργο και να παίζει με το ανιψάκι που της χάρισε η αδελφή της πριν λίγες μέρες.

Ένας μήνας έχει περάσει από τον τελικό της Γιουροβίζιον και η 23χρονη τραγουδίστρια συνεχίζει να είναι... άφαντη. Τι κι αν κατέκτησε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό και λογικά θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει τα επόμενα βήματα της, ενώ θα έπρεπε να δίνει συνεντεύξεις και να κάνει εμφανίσεις, όπως θα έκαναν όλοι στη θέση της; Τι κι αν κυκλοφόρησε το νέο της cd και θα έπρεπε να ήταν στην Ελλάδα για την προώθησή του; Η Καλομοίρα συνεχίζει να βρίσκεται στην Αμερική κοντά στους δικούς της κι ας είχε πάει εκεί για λίγες μόνο μέρες.

Και σα να μην έφθανε αυτό στην εταιρεία της, κυκλοφορούν τώρα διάφορες φήμες (που μάλλον δεν είναι και τόσο φήμες) που λένε ότι το Καλομοιράκι σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει την καριέρα της στην Ελλάδα και να μείνει για πάντα στην Αμερική. Κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί και ο πατέρας της με δηλώσεις του σε ελληνική εφημερίδα. Καταλαβαίνεις, τώρα, πόσα εγκεφαλικά θα πρέπει να έχουν πάθει οι άνθρωποι της εταιρείας της.

Μάλιστα, η Καλομοίρα δηλώνει πιεσμένη από το star system και την «τρέλα» που επικρατεί στο χώρο και λέει πως δεν αντέχει άλλο να συνεχίσεις. Τι κι αν η τρίτη θέση στην Γιουροβίζιον ανέβασε τις μετοχές της; Στην απόφασή της αυτή - σύμφωνα με τον πατέρα της - η οικογένεια της δεν παίρνει θέση, αν και πολλοί λένε ότι όλο και βάζουν το χεράκι τους. Με πρώτο και καλύτερο τον σύντροφό της και μέλλων σύζυγό, Γιώργο, ο οποίος θέλει την καλή του κοντά του στην Αμερική και γιατί όχι... να κάνει καριέρα εκεί. Ποιος ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει. Σύντομα, όμως, θα δείξει, διότι η μικρή θα πρέπει κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού οι υποχρεώσεις της τρέχουν.