Ερωτευμένη η Αθηνά Ωνάση

25.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τον γύρο του κόσμου έχει κάνει ο έρωτας της Αθηνάς Ωνάση με τον 29χρονο πρωταθλητή ιππασίας (πάρε βαθιά ανάσα) Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει ο έρωτας της Αθηνάς Ωνάση με τον 29χρονο πρωταθλητή ιππασίας (πάρε βαθιά ανάσα) Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο. Όπως αποκάλυψε η αγγλική εφημερίδα "Mail on Sunday" η "χρυσή κληρονόμος" των Ωνάσηδων εδώ και λίγους μήνες βιώνει σφοδρό έρωτα με τον συναθλητή της και είναι τόσο μεγάλος που έχει κάνει το Ελβετία - Βέλγιο, Κολιάτσου - Παγκράτι.

Στο Βέλγιο βρίσκονται οι στάβλοι του προπονητή τους κι εκεί ο Αλβάρο μένει τον περισσότερο καιρό, προκειμένου να προπονείται. Για τον ίδιο λόγο και για τους άλλους τους ερωτικούς πηγαίνει και η Αθηνά, η οποία σε δύο μήνες γίνεται 18 χρονών και κανείς δεν μπορεί να της πει κουβέντα. Ο Τιερί Ρουσέλ μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος αφήνοντας το τέκνο του να ελέγξει αυτό όπως μπορεί την ζωή του. Εννοείται, πως γνωρίζουν δυο πράγματα παραπάνω για το ποιον του "γαμπρού" και ως φαίνεται μάλλον τον εγκρίνουν.

Και πώς να μην το κάνουν άλλωστε, αφού πρόκειται για γόνο καλής οικογενείας, της Νέτο συγκεκριμένα, με όνομα και υπόληψη στην Βραζιλία. Ο Αλβάρο είναι πρωταθλητής στην ιππασία και η χώρα του επενδύει πολλά πάνω σε αυτόν καθώς θεωρείται από τα μεγάλα φαβορί στους Ολυμπιακούς της Αθήνας. Για το λόγο αυτό - όπως αναφέρει η εφημερίδα - στο δημοσίευμα της, δεν είδαν όλοι οι βραζιλιάνοι με καλό μάτι τη σχέση του ιππέα τους, φοβούμενοι μήπως και ο ερωτάς του για την Αθηνά του πάρει τα μυαλά και τον αποπροσανατολίσει από τους στόχους του. "Ξέρεις τι εστί μία 18χρονη κοπέλα; Πυρ και θάλασσα" σκέφτονται οι συμπατριώτες του "γαμπρού" και τρέμει το φυλλοκάρδι τους. Το γεγονός ότι η Αθηνά - κατά πάσα πιθανότητα - θα μετέχει επίσης στους Ολυμπιακούς με την Ελλάδα και ότι τα παιδιά έχουν κοινούς στόχους, μάλλον να το παραλείψουμε, ε;

Οι άνθρωποι της εφημερίδας προσπάθησαν να πάρουν μια κουβέντα από τον Βραζιλιάνο, όμως αυτός τήρησε σιγή ιχθύος. Το μόνο που είπε ήταν πως η Αθηνά είναι ένα καλό παιδί που λατρεύει την ιππασία. Για έρωτες και τα συναφή κουβέντα.