Η Sabrina Carpenter και η Hailey Bieber «ορκίζονται» στο ίδιο bronzer

Η Sabrina Carpenter και η Hailey Bieber «ορκίζονται» στο ίδιο bronzer
Αυτό είναι το bronzer που χρειάζεσαι για το καλοακιρινό σου μακιγιάζ, σύμφωνα με την Sabrina Carpenter και την Hailey Bieber.

Η ηλιοκαμένη επιδερμίδα είναι κάτι που όλες θέλουμε στο καθημερινό μας μακιγιάζ τώρα το καλοκαίρι και οι Sabrina Carpenter και Hailey Bieber μας έχουν το απόλυτο προϊόν για να πετύχουμε το απόλυτο sunburnt makeup look.

Η Carpenter δημοσίευσε ένα TikTok στο οποίο μοιράζεται με τους fans της την καθημερινή ρουτίνα μακιγιάζ της και δεν μπορούσε να λείπει το bronzer. Πιο συγκεκριμένα βρήκαμε εκείνο που όχι απλά επιλέγει, αλλά «ορκίζεται» η Sabrina Carpenter για να δώσει μια πιο ηλιοκαμένη όψη στο πρόσωπό της. Ο λόγος για το Shade & Illuminate Contour Duo της Tom Ford.

Το προϊόν που λατρεύουν οι αγαπημένες μας celebrities

Το αγαπημένο Shade and Illuminate Contour Duo της Carpenter υπόσχεται να προσφέρει έντονο χρώμα μακράς διάρκειας, που ζεσταίνει την επιδερμίδα για ένα πιο φυσικό ηλιοκαμένο αποτέλεσμα. Κυκλοφορεί σε τέσσερα χρώματα, έτσι υπάρχει μια επιλογή για κάθε τόνο δέρματος, και περιλαμβάνει highlighter για να δώσεις την λάμψη που «απαιτεί» το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου. Το duo είναι φτιαγμένο από βοτανικά έλαια, κάνοντάς το εύκολο στην τοποθέτηση και αυτό που λατρεύουμε είναι ότι γίνεται ένα με την επιδερμίδα, αφήνοντας ένα πιο σατινέ φινίρισμα. Αξίζει να σου πω ότι η υφή του είναι πάρα πολύ ελαφριά, καθιστώντας το ιδανικό προϊόν για το καλοκαίρι.

{https://www.instagram.com/p/C8AbkTPtSsl/?img_index=1}

Στο TikTok της, η Carpenter χρησιμοποιεί το bronzer ψηλά στα ζυγωματικά της και στη συνέχεια προχωράει με την εφαρμογή τους ρουζ, ο απόλυτος συνδυασμός!

Shade & Illuminate Contour Duo

Ναι, αλλά δεν είναι μόνο το αγαπημένο προϊόν της Sabrina Carpenter! Και η Hailey Bieber «ορκίζεται» σε αυτό το contour duo. Η ίδια το ανέφερε σε ένα βίντεο για τη Vogue και είναι ένας ακόμη λόγος για να πούμε ναι! Στην πραγματικότητα, το χρησιμοποιεί στην καθημερινή ρουτίνα μακιγιάζ της και το επιλέγει ξανά και ξανά λόγο της κρεμώδους και ενυδατικής υφής του. Επιπλέον είχε αναφέρει, ότι αναμιγνύεται πανεύκολα στο δέρμα κάτι το οποίο την έχει κερδίσει σε αυτό το προϊόν γιατί δεν κάνει έντονες γραμμές και αφήνει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Κορίτσια, μας πείσατε να το αγοράσουμε!

{https://www.instagram.com/p/C7XLLm2vBMU/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.06.2024 - 13:36