Σύμφωνα με την Hailey Bieber, το «hot pink summer» είναι η επόμενη μεγάλη τάση

Σύμφωνα με την Hailey Bieber, το «hot pink summer» είναι η επόμενη μεγάλη τάση
Και αυτό μας το δείχνει μέσα απο το τελευταίο της post στο Instagram!

Το 2023 ήταν το καλοκαίρι της Barbie, και φαίνεται πως το 2024 θα είναι το καλοκαίρι του ρουζ, τουλάχιστον αυτό το vibe μας δίνει η Hailey Bieber Η Bieber, που μόλις κυκλοφόρησε τα πολυαναμενόμενα «Pocket Blushes» από το beauty brand της «Rhode», προτείνει να φοράμε αποχρώσεις του ροζ, όχι μόνο στο ντύσιμο μας, αλλά σε όλο το πρόσωπο, τα νύχια και ακόμη και τη θήκη του κινητού μας.

Η Rhode ανακοίνωσε ένα «hot pink summer» στο πιο πρόσφατο post της στο Instagram, όπου η Hailey φορούσε ένα μαύρο, στενό σορτσάκι bodysuit με ένα trench coat πάνω από αυτό.

{https://www.instagram.com/p/C8X82g_yO19/?utm_source=ig_embed}

Παρόλο που το ντύσιμό της ήταν πολύ ουδέτερο χρωματικά, το μακιγιάζ της Bieber κινούταν σε φωτεινές ροζ αποχρώσεις στα μάγουλά της και στα χείλη της, επέλεξε ένα baby pink. Τα νύχια του μοντέλου ήταν ένα πιο διακριτικό shell pink, αλλά η θήκη του τηλεφώνου της ήταν εξίσου φωτεινή όσο το ρουζ της.

Αν και η Bieber φορούσε ελάχιστο ή καθόλου μακιγιάζ στα μάτια, το ρουζ ήταν σίγουρα το επίκεντρο της εμφάνισής της, με πολύ φωτεινό χρώμα στα ζυγωματικά της και κατά μήκος της γέφυρας της μύτης για ένα πιο sunburnt αποτέλεσμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.06.2024 - 23:04