Στην εκπομπή Buongiorno μίλησε ο Νίκος Υποφάντης, δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής Action τώρα με την Ντόρα Κουτροκόη.
«Είναι "πετριά" η δημοσιογραφία. Πριν ξεκινήσω την σχολή δημοσιογραφίας είχα ξεκινήσει να δουλεύω σε εφημερίδα, ραδιόφωνο. Η τέχνη της τηλεόρασης είναι υπέροχη, όπως και το γράψιμο και το ραδιόφωνο», είπε αρχικά.
Για την κρατική τηλεόραση και την υπόθεση των Τεμπών ανέφερε: «Η ΕΡΤ είναι η κρατική τηλεόραση. Άρα ακολουθεί τους δρόμους της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Θεωρώ υπερβολική την αντίδραση γι΄αυτό που έγινε με την ΕΡΤ. Όταν έγινε διαδήλωση για την συμφωνία των Πρεσπών έπαιξε πολύ ψηλά ή όπως έπρεπε να παίξει; Ας μην είμαστε άδικοι με την ΕΡΤ. Εγώ θα το κάλυπτα με πολυκάμερο αν ήμουν στην ΕΡΤ».
Για την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του: «Δεν ήταν εύκολο. Όταν είχα τον πρώτο μου γιο 9 μηνών περίμενε η σύζυγός μου να κάνουμε ένα Πάσχα, και της είπα ότι θα λείψω για δύο μέρες. Και πήγα σε ένα μέρος για 11 μέρες. Με έπαιρνε πρωί, μεσημέρι, βράδυ και με χώριζε, και μου έλεγε ότι δεν ξέρει αν θέλει να κάνουμε άλλα παιδιά μαζί και οικογένεια αν είναι έτσι. Τελικά ήταν έγκυος στο δεύτερο και κα΄ναμε και ένα τρίτο και είμαστε ευτυχισμένοι. Τα παιδιά μου χαίρονται που έχουν έναν μπαμπά ενεργό. Έχω κάνει και τρέλες. Έχει χρειαστεί να πάω σε μια φωτιά έκτακτη και ήταν όλη μου η οικογένεια στο αυτοκίνητο κι εγώ περιέγραφα».
Ο δημοσιογράφος μίλησε και για τη δύσκολη περιπέτεια του γιου του με τον καρκίνο όταν ήταν σε μικρή ηλικία.
«Πέρασε αυτό, είναι καλά τώρα, λεβένταρος. Σε όλους τους γονείς που χρειάζεται να νοσηλευτούν τα παιδιά τους, να έχουν πίστη στην επιστήμη και οι επιστήμονες ξέρουν τι να κάνουν. Δεν είναι εύκολο όταν μαθαίνεις τη διάγνωση, ζορίζεσαι, χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Το περιμένεις για σένα όχι για το παιδί. Δόξα τω Θεώ όλα καλά!» είπε.