Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Αν είσαι ένας έξυπνος άνθρωπος, δεν μπορεί να είσαι ευτυχισμένος»

26.06.2024
Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Αν είσαι ένας έξυπνος άνθρωπος, δεν μπορεί να είσαι ευτυχισμένος»
Για τα παιδιά της, το διαζύγιό της αλλά και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Άλσος εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρνούτογλου «The 2Night Show» και αρχικά αναφέρθηκε στους δύο γιους της:

«Οι γιοι μου είναι 19,5 ο Διονύσης και ο Φίλιππος 18 και κάτι. Την πέρασαν την εφηβεία πολύ φυσιολογικά. Μπορεί να υπάρχουν αντιδράσεις και επαναστάσεις αλλά είναι πολύ συζητήσιμα τα πράγματα. Ακόμη και τις σχέσεις τους τις συζητάμε, πολλές φορές θα τύχει τα βράδια στο σπίτι να είμαστε με τα κορίτσια τους» είπε η Ντορέττα και συνέχισε:

«Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά παιδιά, να φέρονται σωστά και να σέβονται τις κοπέλες τους. Αν κάνουν κάτι λάθος, είμαι η πρώτη που θα τους το πω Νομίζω ότι είμαι αρκετά δίκαιη».

Αμέσως μετά μίλησε για τον πρώτο της γάμο με τον Κώστα Πηλαδάκη και το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί:

«Εγώ έγινα μαμά στα 24. Το θέλαμε, αν και ήρθε πιο νωρίς από ό,τι το είχαμε σχεδιάσει. Είχα ενθουσιαστεί, ήμουν πολύ ευτυχισμένη. Όλα γίνονται στον σωστό χρόνο. Νιώθω ότι έτσι έπρεπε να γίνει. Ο γάμος μας κράτησε πέντε χρόνια. Δεν ξαναπαντρεύτηκα, αρχικά δεν μου πρότεινε κανείς να τον παντρευτώ. Δεν θα έλεγα όχι σε έναν γάμο αλλά δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε ιδιαίτερα. Πιο πολύ θα το έκανα αν το ήθελε ο σύντροφός μου» τόνισε η Ντορέττα αφοπλιστικά ειλικρινής.

Ενώ τέλος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ξανακάνει τηλεόραση ως παρουσιάστρια: «Θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικά αλλά να είναι κάτι χαρούμενο. Ακόμη και σαν τηλεθεάτρια, ψάχνω να βρω τη χαρά. Παλιά μου είχε πει κάποιος: αν είσαι ένας έξυπνος άνθρωπος, δεν μπορεί να είσαι ευτυχισμένος. Είχε μία δόση αλήθειας αυτό. Πρέπει να δείξουμε στα παιδιά μας πως ναι μεν δεν πετάμε στα σύννεφα με όσα συμβαίνουν».

Και αποκάλυψε πως οι γιοι της δουλεύουν στο θέατρο για να μαζέψουν χρήματα για να πάνε διακοπές!

Τελευταία τροποποίηση στις 26.06.2024 - 18:44