Survivor: Η πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη, η συγκίνηση της Ναυσικάς και ο σύντροφος της Κάτιας

16.03.2022
Survivor: Η πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη, η συγκίνηση της Ναυσικάς και ο σύντροφος της Κάτιας
Γεμάτο αποκαλύψεις και δάκρυα το χθεσινό επεισόδιο του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μετά το απίστευτα έντονο επεισόδιο της προηγούμενης ημέρας το χθεσινό βρήκε μονιασμένη την κόκκινη ομάδα καθώς έχοντας κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας ακόμη μία φορά οι Διάσημοι μόνο θετικά μπορούσαν να σκεφτούν περιμένοντας να ακούσουν τα μηνύματα που τους είχαν στείλει τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όλα τα μηνύματα είχαν το βαρύτητά τους (και φυσικά για τους άμεσα ενδιαφερόμενους την απαραίτητη συγκίνηση) όμως για εμάς, τους τρίτους, σίγουρα ξεχώρισαν τρεις περιπτώσεις που είχαν κοινό παρονομαστή τον... έρωτα!

Η έμμεση πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη

Η πρώτη περίπτωση αφορά στην Ευρυδίκη η οποία μέσω του φίλου της, Ανανία, δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της. Ο Ανανίας αποκάλυψε τα σχέδια του φίλου του και ότι του πρότεινε να γίνει κουμπάρος τους. Η Ευρυδίκη έδειχνε να μην πιστεύει στ' αυτιά της ενώ μεγαλύτερη ταραχή έδειξαν η Κάτια με τη Βρισηίδα που έσπευσαν να την αγκαλιάσουν. Η ώρα η καλή, όμως η ταυτότητα του γαμπρού παραμένει μυστική πέρα από το όνομά του, Πάνος και το αρχικό του επιθέτου του "Κ" που αποκάλυψε η ίδια η Ευρυδίκη.

Τα δάκρυα της Ναυσικάς

Η δεύτερη περίπτωση αφορά στη Ναυσικά που συγκινήθηκε ιδιαίτερα από το μήνυμα του συντρόφου της, Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος, αντικειμενικά τα είπε πάρα πολύ όμορφα στο... κορίτσι του. Και τρυφερά, και δυναμικά και χιουμοριστικά! Στη συνέχεια η παίκτρια της κόκκινης ομάδας προέβη σε μια -παράξενη για τα δεδομένα της- κατάθεση ψυχής και δέχτηκε τα ανάλογα σχόλια όλων των συμπακτών της.

Η αποκάλυψη της Κάτιας

Και τέλος, είχαμε και τα "φανερώματα" της σχέσης της Κάτιας Ταραμπάνκο καθώς μέσα από την επικοινωνία αυτή είδαμε πρώτη φορά τον συντροφό της Θοδωρή, ο οποίος μίλησε πάρα πολύ συγκινητικά για εκείνη. Στη συνέχεια η Κάτια υπογράμμισε πως είναι ο βράχος της και ο μόνος από τους συντρόφους της που δεν την εκμεταλλεύτηκε δημοσιοποιώντας τη σχέση τους, προς όφελός του.

Για την ιστορία, ο λόγος για τον Θοδωρή/Τεό Κωνσταντόπουλο, ο οποίος είναι tatoo artist και ζει μόνιμα στη Ζυρίχη.

Ιδού όλη η επικοινωνία των Διασήμων:

Στη συνέχεια είχαμε μία συζήτηση για τον γάμο της Ευρυδίκης όπου ο Γιώργος Λιανός πρότεινε τον Σπύρο Μαρτίκα για τον ρόλο του κουμπάρου; Λες;

Και μια και περί γάμων η συζήτηση καταθέτουμε και τη συνέχεια αυτής της επικοινωνίας που έφερε την αποκάλυψη ότι η Ναυσικά και ο Απόστολος θα είναι κουμπάροι στον γάμο του Άρη Σοϊλέδη με τη Μαρία Αντωνά -μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά και τη σύζυγό του που ήδη έχουν αυτό τον ρόλο!

Όσο για τη συνέχεια; Ιδού τι περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο όπου θα έχουμε και αποχώρηση. Θυμίζουμε ότι υποψήφιοι είναι η Βρισηίδα και η Κάτια από τους Κόκκινους και ο Σπύρος και η Τζο από τους Μπλε: