Σασμός: Το τελευταίο "αντίο" του Πετρή στη μητέρα του "λύγισε" το Twitter - Έντονες αντιδράσεις για κενό σεναρίου

21.01.2022
Σασμός: Το τελευταίο "αντίο" του Πετρή στη μητέρα του "λύγισε" το Twitter - Έντονες αντιδράσεις για κενό σεναρίου
Το trailer της Δευτέρας αποκάλυψε ότι πλησιάζουμε στην τραγική σκηνή του θανάτου του Πετρή από το χέρι του Αστέρη.

Το χθεσινό επεισόδιο της σειράς "Σασμός" τελείωσε με τον Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης) και την Αργυρώ (Χρσιτίνα Χειλά Φαμέλη) χωρισμένους και εκείνον έξαλλο από τα όσα έχει μάθει από τη μητέρα του, η Καλλιόπη (Μαρία Τζομπανάκη) η οποία, σημειωτέον, παρότι ξέρει ότι ο Μαθιός (Δημήτρης Λάλος) είναι εκείνος που σκότωσε τον Στεφανή (Τάσος Νούσιας) δεν σταματά να "φυτιλιάζει" το μυαλό του μικρού της γιου εναντίον των Βρουλάκηδων. Και στο τέλος, αυτό που θα καταφέρει είναι να έχει δυο γιους φονιάδες!

Έχει ήδη γίνει γνωστό ότι ο Πετρής (Κώστας Νικούλι) θα πέσει νεκρός από το χέρι του Αστέρη -αν και ακόμη δεν έχει γίνει ακριβώς αντιληπτό το πώς ακριβώς- και μάλιστα μπροστά στα μάτια της Σεμίνας (Εριέττα Μανούρη) η οποία γίνεται μάρτυρας του τέλους του αγαπημένου της.

Μια ματιά στο τρέιλερ και στη συνέχεια τα σχόλια των τουιτεράδων, οι οποίοι έχουν εστιάσει στην πιο συγκινητική στιγμή του επόμενου επεισοδίου αλλά την ίδια στιγμή είναι έξαλλοι με την τροπή που έχει πάρει το σενάριο.

Δύο τα θέματα που μονοπώλησαν τις αντιδράσεις του κοινού στο Twitter χθες. Η πρώτη αφορούσε τη σκηνή όπου είδαμε το "αντίο" του Πετρή στη μητέρα του, Μαρίνα (Μαρία Πρωτόπαππα) και τον τρόπο με τον οποίο τον κοιτά εκείνη, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι η τελευταία φορά που είδε το παιδί της ζωντανό!

"Λύγισε" το Twitter, πραγματικά, όμως εκτός από τα συγκινητικά "χτυπήματα" για τα βλέμματα που αντάλλαξαν μητέρα και γιος, οι χρήστες δεν έκρυψαν τον θυμό και την απογοήτευσή τους από το πώς εξελίχθηκε το σενάριο σε σχέση με τον Αστέρη, τον οποίο μέχρι τώρα είχαν παρουσιάσει πολύ συγκαταβατικό και σίγουρα καθόλου "ευαίσθητο" στα ζητήματα οικογενειακής τιμής. Αναρωτιούνται, δηλαδή, πώς είναι δυνατό να άλλαξε τόσο πολύ υπέρ του ξαδέλφου Στεφανή, με τρόπο που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν έχει καν υπονοήσει!

Σε κάθε περίπτωση, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η τραγική στιγμή που το ο Αστέρης, έστω και κατά λάθος, θα κόψει το νήμα της ζωής του Πετρή πλησιάζει και απομακρύνει ακόμη περισσότετο την πιθανότητα του σασμού ανέμεσα στις δυο οικογένειες!

Ιδού μερικές από τις σχετικές αντιδράσεις στο Twitter.

Σασμός: Οι πρωταγωνιστές έκαναν μνημόσυνο στον Πετρή πριν καν πεθάνει