Η «ποιητική» αποχώρηση του Τσανγκ και η «συνωμοσία» του Μισθοφόρου με τους Διάσημους [vds]

04.05.2017
Το κοινό αποφάσισε να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι τον Γιάννη Σπαλιάρα -και μάλιστα με αρκετά υψηλά ποσοστά- και την Ελισάβετ Αϊναντζόγου -προς μεγάλη έκπληξη πολλών- και να στείλει στο σπίτι του τον Ορέστη Τσανγκ, ο οποίος αποχώρησε με έναν τρόπο που χαρακτηρίστηκε στα social media μέχρι και... «επικός».

Στο χθεσινό συμβούλιο ο Σάκης ανανοίνωσε ότι ο παίκτης που θα αποχωρούσε από το Survivor ήταν ο Ορέστης και εκείνος έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα σα χαμένος -θυμίζοντάς μας λίγο από Χανταμπάκη κατά τη δική του αποχώρηση. Έδειχνε να μην πιστεύει στ΄ αυτιά του. Πολύ γρήγορα όμως βρήκε τον εαυτό του και αποχαιρέτησε με ένα ποίημα που «είχε βγάλει από την πρώτη μέρα του παιχνιδιού», όπως αποκάλυψε ο ίδιος...

Παραφράζοντας την «Ιθάκη» του Καβάβη, αποχαιρέτησε το Survivor ο Ορέστης, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση, όμως ταυτόχρονα υπογραμμίζεται και κάτι άλλο, εξίσου σημαντικό.

Η αντίδραση του Κώστα Αναγνωστόπουλου την ώρα που άκουσε το όνομα του Τσανγκ -τον οποίο είχε εκείνος προτείνει μάλιστα- έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων ενώ ο ίδιος αποκαλείται τουλάχιστον «Ιούδας» από μεγάλο μέρος των τηλεθεατών.

Με ένα νεύμα και κλείσιμο ματιού προς τους Διάσημους σα να «πανηγύρισε» την εξέλιξη ο πρώην Μισθοφόρος κάνοντας ξεκάθαρα τα συναισθήματά του προς τη νέα του «κλίκα».

Σίγουρα αναμένονται σχόλια από την πλευρά της άλλης «παρέας» Μάριου & Βασάλου, όμως προς το παρόν, ιδού το βίντεο με όλα τα στοιχεία..