Ρούλα: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή & το σχόλιο για Μενεγάκη!

18.05.2016
Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ήταν το βράδυ της Τρίτης (17/5) η Ρούλα Κορομηλά. Και είναι η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, μετά τη μεγάλη της εσπιστροφή στην τιβί.

Η Ρούλα και ο Θέμος συνδέονται χρόνια με φιλία και η παρουσιάστρια χαλαρή, ευδιάθετη και άνετη μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για... ΌΛΑ, όπως άλλστε είναι και ο τίτλος της εκπομπής. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό, ενώ αίσθηση προκάλεσε το σχόλιο της για την προσωπική ζωή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Αναστασιάδης τη ρώτησε αν.... "τρέχει κανένας γκομενάκος" και η Ρούλα τού απάντησε ότι δεν έχει μείνει ποτέ μόνη!

«Δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου, αλλά προσπαθώ πάντα να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή. Όταν έχεις κάτι, που σ’ αρέσει και περνάς καλά δε θεωρώ ότι πρέπει να το διατυμπανίζεις. Είμαι καλά, είμαι ήρεμη και δεν είμαι μόνη», είπε.

Τότε, ο οικοδεσπότης πέταξε "καρφί" για την Ελένη, της οποίας η προσωπική ζωή και γενικότερα οι κινήσεις με τον Ματέο Παντζόπουλο, κάθε εβδομάδα πρωταγωνιστουν στα εξώφυλλα των περιοδικών.


«Ακολουθείς τη διακριτική συνταγή Μενεγάκη δηλαδή. Εγώ ξέρω τι έγινε με τον Μάκη Παντζόπουλο μέχρι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Θέμος.

Και η απάντηση της Ρούλας μάς ξάφνιασε.

«Δεν ασκώ κριτική και δεν ασχολούμαι με το τι κάνει ο καθένας. Τι φταίει η κοπέλα, όταν την κυνηγούν οι παπαράτσι από πίσω και δεν την αφήνουν σε ησυχία; Δεν πρέπει αυτή να κυκλοφορήσει ελεύθερα τον έρωτά της;», είπε.