Απίστευτη αποκάλυψη για την Τερέζ, το σκυλάκι στους "Μεν και Δεν"!

18.05.2016
20 χρόνια μετά το τέλος της πετυχημένης σειράς, "Οι Μεν και οι Δεν" και η πρωταγωνίστρια, Άννα Κουρή προχώρησε σε μία - πραγματικά απίστευτη - αποκάλυψη για την Τερέζ.

Το σκυλάκι της Βάνας Δάγκα, ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια, αφού το "παιδί" του ζεύγους είχε καταφέρει να κλέψει την παράσταση από τα δύο τηλεοπτικά ζευγάρια.

Μάλιστα, η Τερέζ, που ήταν και στην πραγματικότητα το σκυλάκι της Κουρή, δεν έλειψε σε κανένα επεισόδιο! Ποια είναι, όμως, η αποκάλυψη που έγινε στο αφιέρωμα του ΑΝΤ1 για τη σειρά και μείναμε με το στόμα ανοιχτό;

Η Τερέζ έπαιρνε κανονικά... μισθό!

«Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε για να δουλέψουμε το σενάριο ήταν ένα χρόνο πριν ξεκινήσει το σήριαλ και είχαμε πάει στο σπίτι του Χάρη. Τότε μόλις είχα πρωτοπάρει την Τερέζ, η οποία δεν ήταν στο σενάριο από την αρχή. Και την είχα συνέχεια μαζί μου, αγκαλιά, και λέει κάποια στιγμή η Τζόυς στον Χάρη “αυτό είναι η προέκταση του χεριού της Άννας, πρέπει να το βάλουμε να παίξει”», είπε, στην εκπομπή «Flashback» η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Και βέβαια έκλεψε την παράσταση και το καυχιέμαι ως… μάνα. Απαίτησα να πληρώνεται γιατί δεν είναι δυνατόν μία σταρ να μην πληρώνεται καθόλου και ήταν και σε όλα τα επεισόδια!».

Εξάλλου, όπως εξήγησε η σεναριογράφος της σειράς, Σοφία Χατζησοφιά: «υπήρχε ένα ποσό του μπάτζετ που πήγαινε στην Τερέζ, συμβολικό μεν, αλλά πραγματικό δε, διότι η Τερέζ χτυπούσε μεροκάματο!».