Λιάγκα μας καλύτερα να μασάς: Η απίστευτη ατάκα για Σκορδά

28.05.2015
Καλεσμένος στην εκπομπή, Αργά ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος κάθισε στον καναπέ παρέα με τον Θοδωρή Αθερίδη και το Νίκο Μαστοράκη.

Κι έγινε της... εξομολόγησης, αφού ο παρουσιαστής μίλησε για ΟΛΑ. Για όλα, όμως, όπως ότι του την έπεσαν ερωτικά ένας δημοσιογράφος κι ένας βουλευτής της ΝΔ, που μένει στο Παγκράτι! Μίλησε και για τα λεφτά που έχασε σε μία χρηματηστηριακή απάτη και αγγίζουν τα 500 χιλιάδες ευρώ, ενώ περιέγραψε με πάσα λεπτομέρεια τη στιγμή που έμαθε ότι έκανε φτερά μισό εκατομμύριο ευρώ!

Ωστόσο, ο Λιάγκας έδειξε και μία άλλη πλευρά του εαυτού του, αυτή την ευαίσθητη. Και όπως εξήγησε, έγινε ευαίσθητος από τότε που απέκτησε παιδιά.

«Κλαίω σχεδόν καθημερινά όταν βλέπω τα παιδιά μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου προσφέρει τέτοια ευτυχία να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν. Κλαίω συνέχεια. Στον τρόμο μην πάθουν κάτι τα παιδιά μου, δηλαδή θέλω να πεθάνω εγώ για να μην πάθουν κάτι τα παιδιά μου. Μου βγήκε ένα φίλτρο πατρότητας, ότι εμένα χώρισαν οι γονείς μου, ότι είχα αρκετά χρόνια κακή σχέση με τη μάνα μου και μου βγήκε πάρα πολύ έντονο. δεν το περίμενα» δήλωσε χαρακτηριστικά και στο τσακ δεν τα έμπηξε.

Ωστόσο, την ίδια... ευαισθησία δεν την έχει για τη Φαίη τη Σκορδά, αφού δεν θα πιστέψεις στα αυτιά σου, τι ατάκα εκτόξευσε για τη σύζυγο.

«Εγώ είμαι πολύ ειλικρινής! Αν μου έλεγες να πεθάνει η γυναίκα σου ή εσύ, θα έλεγα η γυναίκα μου. Αν μου έλεγαν τα παιδιά σου ή εσύ, θα πω εγώ... Τα παιδιά σου είναι πάνω απ' όλα», είπε και μας έστειλε!