Η μπλόφα της Ελένης με το φύλο - Πώς το ξέραμε από πριν;

30.03.2015
Ο κακός χαμός γίνεται από το βράδυ της Κυριακής (29/3) μόλις έγινε γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη γέννησε κοριτσάκι!

Από τα σύννεφα έπεφτε ο ένας μετά τον άλλον, αφού μέχρι και εκείνη την ώρα όλοι ήξεραν, γνώριζαν, είχαν ακούσει ή διαβάσει ότι η παρουσιάστρια περίμενε αγόρι! Σιγουράκι από τα εύκολα τον είχαν το γιο, αλλά να που διαψεύστηκαν όλοι!

Όλοι; Αν και δεν μας αρέσει να ευλογούμε τα γένια μας, στο Womenonly ήμασταν οι πρώτοι – και οι μοναδικοί μπορούμε να πούμε – που είχαμε αποκαλύψει από τον Οκτώβριο κιόλας ότι η Ελένη περίμενε κοριτσάκι. Μάλιστα, όταν αργότερα έβαζαν στοιχήματα για το όνομα του, με επικρατέστερο έλεγαν τότε το… Θανάσης (από τον πατέρα του Ματέο Παντζόπουλου) και πάλι εμείς στο Womenonly στηριζόμενοι στις πηγές μας, επιμέναμε ότι περιμένει κοριτσάκι.

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο γιατρός της, κ. Γιώργο Σταματίου, η παρουσιάστρια εξ’ αρχής γνώριζε το φύλο του μωρού της και δεν γνωρίζει πώς προέκυψε το… αγόρι! Ωστόσο, η ίδια αυτή τη φορά ήθελε να μοιραστεί το γλυκό της «μυστικό» μόνο με τους δικούς της ανθρώπους.

Και αν πιστέψουμε τους συνεργάτες της, ούτε καν με αυτούς δεν το είχε μοιραστεί! Γιατί βλέπεις, το πρωί της Δευτέρας (30/3) η Κατερίνα Ζαρίφη παραδέχτηκε ότι η ίδια πίστευε ότι είναι αγόρι, ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε ότι μέχρι και τελευταία στιγμή δεν ήξεραν σε τι χρώματα να κινηθούν για τα δωράκια. Χμ.

Ωστόσο, η απορία όλων είναι η εξής απλή: γιατί η Ελένη δε μπήκε στον κόπο να διαψεύσει τη φημολογία; Εξάλλου, πολλές φορές μέσα από την εκπομπή τής δόθηκε η ευκαιρία να το διαψεύσει άμεσα ή έμμεσα. Αν και όσοι τη γνωρίζουν καλά και την παρακολουθούν χρόνια, λένε ότι η Ελένη μέσα από κινήσεις, νοήματα και υπονοούμενα είχε περάσει το μήνυμα της ότι περιμένει κοριτσάκι. Αρκεί να το… έπιανες!