Η Μορφούλα Ντώνα, η μεγάλη νικήτρια του DWTS!

02.02.2015
Γυναικεία υπόθεση ήταν ο τελικός του πέμπτου κύκλου του DWTS. Μορφούλα Ντώνα και Ειρήνη Παπαδοπούλου τα έδωσαν όλα στον τελικό της Κυριακής, όπου μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η πρώτη.

Και μπορεί ο τελευταίος κύκλος του show να ήταν ο πιο αδιάφορος - ακόμη και σε νούμερα τηλεθέασης - σε σχέση με τους προηγούμενους, όμως ο τελικός που παρακολουθήσαμε ήταν ο πιο δυνατός και καλύτερος που έχουμε δει. Μορφούλα και Ειρήνη πραγματοποίησαν απίστευτες εμφανίσεις, ενώ η τελευταία όπου χόρεψαν το ίδιο τραγούδι κατάφερε - δικαίως - να συγκινήσει την κριτική επιτροπή.

Εξάλλου, οι δυο τους ήταν στο ίδιο υψηλό επίπεδο, αν και στα σημεία έχασε η Παπαδοπούλου, αφού πήρε από την επιτροπή τρεις βαθμούς λιγότερους από τη Μορφούλα. Και πάλι καλά που ήταν οι δύο φιναλίστ, διότι ο τελικός θα έμενε στην τηλεοπτική ιστορία, ως ο πιο αδιάφορος. Με απουσίες παικτών και καλεσμένοι που δεν είχαν ενδιαφέρον, το μόνο που έλαμψε σε αυτόν ήταν το... φόρεμα της Δούκισσας Νομικού.

Την παράσταση γι ακόμη μία φορά έκλεψε ο Λάκης Γαβαλάς ως... μαύρη χήρα, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος επηρρεασμένος μάλλον από τα νέα ήθη της νέας κυβέρνησης, "έσκασε" μύτη χωρίς γραβάτα! Που είναι τα παπιγιόν που μάς είχε συνηθίσει; οεο;

Όσο για τη μεγάλη νικήτρια του show, μόλις άκουσε το όνομα της, ξέσπασε σε κλάματα. Ούτε χρυσό σε Ολυμπιάδα να πήρε, για τέτοιο δάκρυ λέμε.