Η απάντηση του ΔΑΣΚΑΛΟΥ που εξόργισε Ζουγανέλη & κοινό (vds)

19.12.2014
Πριν ένα μήνα περίπου, στο τηλεπαιγνίδι, Hot seat, που παρουσιάζει στον ΣΚΑΙ ο Γιάννης Ζουγανέλης, ανάμεσα στους παίκτες που κάθισαν στην "καυτή" καρέκλα ήταν κι ένας... δάσκαλος!

Και βάζουμε αποσιωπητικά στο "δάσκαλος", διότι όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο νεαρός άνδρας δεν τίμησε το πτυχίο που πήρε! Ο παίκτης, λοιπόν, δεν είχε το δικαίωμα του πάσο στο παιγνίδι κι έπρεπε να απαντήση στην ερώτηση. Ποια ήταν αυτή;

"Ποιος από τους παρακάτω δεν ήταν παιδί της Εκάβης. Α. Έκτορας Β. Κασσάνδρα Γ. Πάρης Δ. Πρίαμος". Κι ενώ το κοινό, μαζί και ο Ζουγανέλης ήταν σίγουροι ότι ο δάσκαλος θα προχωρήσει παρακάτω με το ευκολάκι που του έτυχε, εκείνος μάς διέψευσε με τον πιο τραγικό τρόπο... δεν γνώριζε την απάντηση!!!!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά είπε ότι δεν του αρέσει καθόλου η μυθολογία, προκαλώντας τον εκνευρισμό του παρουσιαστή. Ωστόσο, η συνέχεια ήταν χειρότερη αφού ο δάσκαλος προσπαθούσε να μας πείσει ότι η μυθολογία δεν... χρειάζεται στο δημοτικό! Όσο για την απάντηση που έδωσε τελικά; Αφού ρίσκαρε, είπε την... Κασσάνδρα, ενώ στην αρχή έδωσε τον Πάρη!

Δες το επίμαχο βίντεο από 37.09 έως το τέλος, και την αντίδραση του Ζουγανέλη!