Πουνέντης: Στάζει "δηλητήριο" για Ζαρίφη!

18.12.2014
Στο παρελθόν υπήρξαν συνεργάτες, ένα από τα «αχτύπητα» ραδιοφωνικά δίδυμα και φίλοι. Ίσως, όμως, στην πορεία κάτι να άλλαξε, κάτι να στράβωσε και Μάκης Πουνέντης με Κατερίνα Ζαρίφη μόνο καλές σχέσεις δεν έχουν.

Και σε αυτό το συμπέρασμα καταλήξαμε με το «δηλητήριο» που έσταξε ο Πουνέντης για την Ζαρίφη, μέσα από την εκπομπή «Αυτά είναι».

Στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ, το μεσημέρι της Πέμπτης (18/12) έπαιξαν τις δηλώσεις που έκανε η Ζαρίφη στο περιοδικό ΟΚ, για τα μέρη που έχει κάνει σεξ! Η γνωστή δημοσιογράφος, με το χιούμορ που τη διακρίνει απάντησε ότι μικρότερη είχε κυλιστεί σε γρασίδι και είχε κάνει διάφορα και σε δάσος! Κι έστειλε «μήνυμα» στους νέους ότι οι πευκοβελόνες είναι άτιμο πράγμα!

Τις δηλώσεις αυτές πήρε ο Πουνέντης κι «έσταξε» τη χολή του, καρφώνοντας το πάλαι ποτέ ραδιοφωνικό του ταίρι για τα κιλά της! «Υπήρχαν κάποια μέρη στη Θήβα απέξω, που είχαν μια στρογγυλή επιφάνεια χωρίς γρασίδι, και νομίζαμε ότι ήταν εξωγήινο φαινόμενο. Που να ξέρουμε ότι φιλιόταν εκεί η Ζαρίφη, που τα χε τα κιλάκια της τότε, όχι σαν τώρα που αδυνάτισε» είπε την κακία του.

Και πρόσθεσε: «Είναι δηλώσεις αυτές που βγαίνουν και κάνουν; Παρακαλώ την Κατερίνα Ζαρίφη να μαζευτεί λιγάκι!»