Ελένη: Το «αντίο» στη Σπυροπούλου είχε πολύ...δηλητήριο!(vds)

17.12.2014
Κάποτε η Ελένη Μενεγάκη είχε εξηγήσει ότι δεν χρειάζεται να μιλάει συχνά. Μπορεί να πει αυτά που θέλει, χωρίς να τα πει, αλλά ο κόσμος που την ξέρει, καταλαβαίνει!

Και η δήλωση αυτή της θεάς Ελένης μάς ήρθε στο μυαλό όταν την είδαμε καθισμένη στον κόκκινο θρόνο της να λέει και να μη λέει, αυτά που ήθελε, την ώρα που στον Alpha γινόταν ο κακός χαμός με την Κων/να Σπυροπούλου.

Όλοι βλέπαμε ότι η μικρή ξανθιά παρουσιάστρια ήθελε μια μέρα να γίνει Ελένη στη θέση της Ελένης. Και δεν ήταν και λίγοι εκείνοι, που είχαν αποδώσει στη μικρή Κων/να τον τίτλο της «πριγκίπισσας του Alpha». Όπως επίσης, δεν είχε μείνει ασχολίαστο το πλατό-παλατάκι που της έφτιαξαν φέτος κι έμοιαζε μπροστά του εκείνο της «βασίλισσας» Ελένης... φτωχοκαλυβάκι!

Για τη Σπυροπούλου γράφονταν και ακούγονταν πολλά (και μόνο άσχημα για τη συμπεριφορά της) σε καθημερινή βάση και η Μενεγάκη, που μέχρι τον περασμένο Αύγουστο την είχε υπό την... προστασία της, κράτησε απόσταση. Δεν κάλεσε ποτέ τη φιλενάδα της στην εκπομπή της, ενώ έκοψε και τα κολλητηλίκια. Αλλά η Ελένη ξέρει να περνάει τα μηνύματα της με μοναδικό τρόπο κι έτσι είπε το δικό της «αντίο» στην Κων/να που... φεύγει!


Από το πουθενά, εμφανίστηκε στο πλατό ένας κατακόκκινος βασιλικός θρόνος. Η Ελένη περπάτησε προς το μέρος του και είπε: «Ρε παιδιά πείτε μου κάτι, σ' αυτό το θρόνο θα κάτσει ποτέ έτσι όπως πρέπει μια κυρία»; (σπόντα πρώτη)

Στη συνέχεια, η «βασίλισσα» κάθισε στο θρόνο της. «Να κάτσω ρε παιδιά, να κάτσω. Το θέμα δεν είναι να βάλουμε κάποια άλλη κυρία να καθίσει εδώ. Ααααχ! Μία που τον φέραμε και μία που θα τον ξαναμαζέψουμε μου φαίνεται. Τι να κάνω, ήταν ταμένος ο θρόνος. Δεν πειράζει. Τι να κάνουμε. Α ρε Άση. Ας όψεται» είπε. Ή μάλλον έσταξε... δηλητήριο!