Όλη η αλήθεια για την κόντρα Καπουτζίδη - Κωστόπουλου

24.09.2014
Και πριν καλά καλά ξεκινήσει η φετινή σεζόν, τσουπ «έσκασε» και η πρώτη κόντρα στην τιβί.

Ένα editorial του Πέτρου Κωστόπουλου για το Πρωινό mou, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τον χάλασαν δύο καλεσμένοι και ο ένας ήταν ο Καπουτζίδης, στάθηκε αρκετό για να προκαλέσει την έκρηξη του ηθοποιού. Τη δικαιολογημένη, θα λέγαμε έκρηξη, ο οποίος ως καλεσμένος στην εκπομπή «Φ και Μαρία live» απάντησε στον Κωστόπουλο.

Κι εξήγησε τι συνέβη τη μέρα που πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του Κωστόπουλου. «Είχαμε μία διαφωνία, δεν ήξερα όμως ότι χαλάστηκε τόσο πολύ. Ωστόσο, εγώ πέρασα πολύ ωραία και τις δύο φορές που πήγα. Τη δεύτερη χαλάστηκε κι εγώ είχα χαλαστεί με κάτι και με ρώτησε γιατί χαλάστηκα και διάφορα τέτοια».

Και πρόσθεσε: «εγώ πέρασα πολύ ωραία και, παρά τη διαφωνία μας, συμπαθέστατοι και πολύ καλοί οικοδεσπότες. Κι αν είχαμε και μια διαφωνία στην τηλεόραση, νομίζω ότι την εκφράσαμε και οι δύο με πολύ ειλικρινή και ήπιο τρόπο. Εγώ δε χαλάστηκα από αυτό καθόλου».

Για την (τηλεοπτική ιστορία) η κόντρα ξεκίνησε πριν μήνες και συγκεκριμένα στον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον, που παρουσίασε ο ηθοποιός μαζί με τη Δέσποινα Βανδή. Αν και ο Καπουτζίδης δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις, δέχτηκε να βγει πριν το live στο Πρωινό mou, μιας κι έχει στενές σχέσεις και μεγάλη εκτίμηση για το κανάλι.

Ωστόσο, την επόμενη μέρα στο πρωινό σχολίασαν με αρκετή δόση ειρωνείας τον τελικό, ενώ ο Κωστόπουλος είπε ότι δεν τον είδε καν. Αυτό κακοφάνηκε στον Καπουτζίδη και όταν λίγο καιρό αργότερα πήγε καλεσμένος στην εκπομπή, χωρίς να μασήσει τα λόγια του, εξέφρασε το παράπονο του στον Κωστόπουλο.

Μάλιστα, τα αίματα "άναψαν" όταν ο ηθοποιός σχολίασε πως του "αρέσουν οι έντιμοι άνθρωποι που σέβονται αυτά που κάνει". Κι αν ο Καπουτζίδης είχε ξεχάσει το επεισόδιο, δε συνέβη το ίδιο με τον Κωστόπουλο που το ανέφερε again στον απολογισμό του.