Μπαλατσινού: Έγινε «μπουρλότο» από σχόλιο της Ελένης

15.04.2014
Τις ματιάσανε τις φιλενάδες, τις ματιάσανε και πάνω που τα βρήκαν, φοβούμαστε ότι θα τα... ξαναχάσουν.

Ένα αυθόρμητο σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την Τζένη Μπαλατσινού έκανε.... μπουρλότο τη δεύτερη, αφού δεν της άρεσε καθόλου που η κουμπάρα σχολίασε ότι η κόρη της Βαλέρια είναι «τσαμπούκι» σαν τη νονά της και το μόνο που τη νοιάζει, είναι τα ρούχα που θα φορέσει!

Στο Πρωινο mou έπαιξαν το επίμαχο βίντεο από την εκπομπή της Ελένης και η αντίδραση της Μπαλατσινού ήταν απίστευτη. Με ξινισμένα μούτρα δεν ήθελε καν να σχολιάσει όσα είπε η κουμπάρα/φιλενάδα της, ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέλαβε να μιλήσει εκείνος για τη σύζυγο.

«Το είπε δυο φορές, τσαμπουκαϊλίκι και μετά είπα και τσαμπουκάς. Εσείς ξέρετε πολύ καλά, όπως ξέρει και όλη η Ελλάδα, ότι η Τζένη είναι ένας πάρα πολύ ήρεμος άνθρωπος και εγώ ένας Κούρδος και βάρβαρος. Ευτυχώς δεν βάπτισα εγώ το παιδί, γιατί τώρα θα είχε πάρει τα τσεκούρια. Ενώ αν έκανα τσάκρα θα ήμουν καλός».

Η Μπαλατσινού όση ώρα μιλούσε ο σύζυγος, είχε το ξινισμένο ύφος, που πρόδιδε ότι την ενόχλησε πολύ το σχόλιο της Μενεγάκη. Δε θέλουμε να μπούμε ανάμεσα στις φιλενάδες, αλλά σε ποιο ακριβώς σημείο ενοχλήθηκε η παρουσιάστρια; Η Νατάσσα Θεοδωρίδου, δηλαδή, που την είπε «πολυλογού», «γλωσσού» και ότι ήθελε να της βαφτίσει το παιδί ο Φουστάνος, τι πρέπει να κάνει;