Η Μπεκατώρου υποψήφια βουλευτής!

30.09.2013
Πώς θα σου φαινόταν η Μαρία Μπεκατώρου στη Βουλή; Μαγική εικόνα; Δυστυχώς, χάσαμε τη μοναδική ευκαιρία να δούμε τη γλυκύτατη Μαρία στα έδρανα του Κοινοβουλίου

αφού ο λαός της Κεφαλονιάς δεν την τίμησε με την ψήφο του. Βέβαια, την εποχή που η Μπεκατώρου ήτο υποψήφια με τον ΛΑΟΣ δεν είχε το σημερινό σουξέ, διότι διαφορετικά, στο τσεπάκι θα τον είχε τον σταυρό.

Η παρουσιάστρια μιλά για την εμπειρία της εκείνη και πώς ο Γιώργος Καρατζαφέρης τής πρότεινε να είναι υποψήφια. «Σε κάποιες εκλογές, επειδή δεν είχε υποψήφιο στην Κεφαλονιά, μου ζήτησε να μπω στο ψηφοδέλτιο του για να τον διευκολύνω. Έτσι βρέθηκα να διεκδικώ θέση στη Βουλή. Ήταν όμως περισσότερο κάτι τυπικό», αποκάλυψε στο περιοδικό People.

Μάλιστα, η Μπεκατώρου είχε βοηθήσει ξανά τον πρώην εργοδότη της με τα κοινά. Πώς; «Όταν είχα πρωτοπιάσει δουλειά στο κανάλι του Καρατζαφέρη, είχα πει το τραγούδι "Χέρι-Χέρι". Ήξερε ότι είχα καλή φωνή και με ρώτησε αν ήθελα να το κάνω. Μπήκα λοιπόν στο στούντιο μαζί με κάποιους άλλους και το έκανα».