Η Σπυροπούλου «σφάζει» με το... γάντι την Γερμανού

30.09.2013
Αν νομίζεις ότι η ιστορία της Ναταλίας Γερμανού με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τελείωσε με τη λήξη της συνεργασίας τους, απλά γελιέσαι.

Το story τους έχει ακόμη «ψωμί», αφού τώρα που οι δύο κυρίες δεν είναι αναγκασμένες να συνυπάρχουν, δεν χρειάζεται και να... αγαπιούνται. Ή τουλάχιστον, να δείχνουν ότι υπάρχει μια... αγάπη αναμεταξύ τους.

Έτσι, η Σπυροπούλου, αν και μικρή τόσο σε ηλικία, όσο και σε τηλεοπτική εμπειρία, φρόντισε να «σφάξει» με το... γάντι την έμπειρη Ναταλία. Δεν ξέρουμε, αν στην περίπτωση της νεαρής Σπυροπούλου ισχύει το.... «σηκώθηκαν τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι», όμως, τα «καρφιά» της για την Γερμανού έδωσαν και πήραν.

«Η αποχώρηση της Ναταλίας ούτε με στενοχωρεί, ούτε με χαροποιεί. Με ρωτάς για τη χημεία μας. Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Υπήρχε μια κατάσταση κανονική, ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Δεν υπήρξαμε φίλες, απλά συνεργάτιδες. Εχθρικά πάντως δεν ένιωσα ποτέ για εκείνη. Ίσα ίσα ήταν ένας άνθρωπος που με είχε στο πλευρό του κι εγώ πήγα με την πίστη να μάθω από εκείνη. Τώρα το αν με άφησε ή όχι είναι άλλο θέμα. Ή αν με άφησε να έχω το δικό μου ρόλο στην εκπομπή», δήλωσε στο περιοδικό People και το πιάσαμε το υπονοούμενο. Δεν ήταν δα και δύσκολο.

Στην περίπτωση, όμως, της Ελένης Μενεγάκη - της φιλενάδας ντε - ήτο... respect! «Η Ελένη είναι αναντικατάστατη. Ούτε θα ήθελα, ούτε μπορώ να την αντικαταστήσω. Ακόμη και να τα εγκαταλείψει όλα σε πέντε χρόνια, κανείς δεν πρόκειται να πάρει τη θέση της. Δε θα αποτελέσω τη νέα Ελένη, αλλά μακάρι να έχω την πορεία της» απάντησε σε εκείνους που την χαρακτηρίζουν ως τη νέα... Μενεγάκη