Η βαφτιστήρα του Ασλάνη «έσπασε» τη σιωπή της

26.09.2013
Μετά το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη, δημιουργήθηκε μία παρεξήγηση, όπου σύμφωνα με sites και blogs η βαφτιστήρα του σχεδιαστή ήταν και το κορίτσι εκείνο που καταχράστηκε την περιουσία του.

Ευτυχώς, για τη νεαρή Τζούλια, που είχε να αντιμετωπίσει τον πόνο από τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου της νονού, η παρανόηση λύθηκε και τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους. Ένα σχεδόν μήνα μετά το θάνατο του Ασλάνη, η βαφτιστήρα του και η μητέρα της, δύο αγαπημένα για εκείνον πρόσωπα, ήταν το απόγευμα της Τετάρτης καλεσμένες της Τατιάνας Στεφανίδου.

Οι δύο γυναίκες, μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, ζούσαν στο σπίτι του σχεδιαστή στη Μύκονο, όπου και το φρόντιζαν όλο το χρόνο. Η Τζούλια σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης και ήταν εκείνη που έλαβε το τελευταίο sms από τον Ασλάνη, δύο μέρες πριν το θάνατό του. Σε αυτό, ο σχεδιαστής τής έλεγε ότι θα ήθελε να ήταν μαζί τους, ότι του λείπει και ότι την αγαπά.

Το τρυφερό αυτό μήνυμα, ωστόσο, δεν παραξένεψε καθόλου τη μικρή, αφού ο διάσημος νονός της το συνήθιζε αυτό. Αν και η μητέρα της παραδέχθηκε πως είχε καταλάβει ότι ο σχεδιαστής δεν ήταν καλά τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα, δυο ημέρες πριν το θάνατό του, όταν μίλησαν στο τηλέφωνο του το είπε, αλλά εκείνος της απάντησε πως θα της εξηγούσε από κοντά.

Κι εννοείται ότι οι δύο γυναίκες αναφέρθηκαν στην παρανόηση ότι εκείνες ήταν που τον κατέστρεψαν οικονομικά και τον οδήγησαν στον θάνατο.