Μελέτη: 35, ανύπαντρη, άτεκνη κι... ευλογημένη

25.09.2013
Με την Ελεονώρα Μελέτη, αν μη τι άλλο δεν βαριέσαι ποτέ και κυρίως έχεις πάντα θέμα να γράψεις. Να είναι καλά η παρουσιάστρια, αλλά όλο και κάτι θα πει, που δεν θα περάσει ασχολίαστο.

Έτσι, ανήμερα των γενεθλίων της (17/9) και ως 35αρα πια, έκανε έναν «απολογισμό» προσωπικού/ερωτικού χαρακτήρα και μέσα από το προσωπικό της blog έγραψε για το γεγονός ότι στην ηλικία αυτή είναι ανύπαντρη και χωρίς παιδιά.

Δεν ξέρουμε, αν οφείλεται στην κρίση που συνήθως σε πιάνει στα γενέθλια σου, αλλά το κείμενο είναι αποκαλυπτικό. (Και λίγο μπερδεμένο, αλλά κομμάτια να γίνει)

"35. Ανύπαντρη. Εγώ το βρίσκω τέλειο. Άλλοι με λυπούνται.

35. Χωρίς παιδιά. Εμένα δεν με πειράζει. Άλλοι αναρωτιούνται πότε θα γίνω μάνα.

35. Για τους περισσότερους έχω μείνει πίσω, για κάποιους έχω χάσει το τρένο, για άλλους δεν είμαι φυσιολογική, για λίγους «με ενδιαφέρει μόνο η καριέρα μου».

Για μένα τίποτε απ όλα αυτά.

Για μένα 35. Χωρίς γάμο, αλλά και χωρίς διαζύγιο.

Χωρίς παιδί, αλλά και χωρίς την ευθύνη να πληρώνει το παιδί αυτό τις δικές μου ενδεχομένως λάθος επιλογές, που κατά τη γνώμη μου ήμουν πολύ επιρρεπής στο να κάνω μέχρι σήμερα.

Για μένα 35, αλλά σε καμία περίπτωση ταγμένη στην καριέρα μου. Κάθε άλλο μάλιστα.

Για μένα 35 αλλά με την ελευθερία να έχω επιλέξει σε κάθε της έκφανση την παραμικρή απόφαση μου, σωστή ή όχι, που σήμερα με έχει φτάσει ως εδώ.

Άλλοι αναρωτιούνται πότε θα γίνω μάνα. Απολαμβάνω τη ζωή. Δεν είμαι κατά τύχη ανύπαντρη. Είμαι ευλογημένη. Νιώθω τυχερή» έγραψε μεταξύ άλλων.

Πηγή: Mustonline