Πάνια: «Σπάει» τη σιωπή της μετά από οχτώ χρόνια

23.09.2013
Η Αννίτα Πάνια είναι από τις παρουσιάστριες εκείνες, που αποφεύγουν τις συνεντεύξεις και τις φωτογραφήσεις, ωσάν τον... έξω από εδώ, το λιβάνι.

Προτιμά να μιλά μέσα από τις εκπομπές της, αλλά όταν αποφασίζει να δώσει συνέντευξη σε κάποιο έντυπο το κάνει με τον δικό της τρόπο. Έτσι, μετά από αρκετά χρόνια σιωπής, η Αννίτα μιλά στο Thema People για το θάνατο της μητέρας της, το γιο της, το παιδί της Σοφίας Καρβέλα, αλλά και για το Νίκο Καρβέλα, βεβαίως βεβαίως.

Η παρουσιάστρια παραδέχεται ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα γίνει μητέρα, αλλά ο γιος της είναι η μεγάλη της καψούρα: «Ο Ανδρέας, ο οποίος την Πρωτοχρονιά γίνεται 6 ετών είναι η μεγάλη μου λατρεία. Είμαι καψούρα μαζί του» δήλωσε χαρακτηριστικά. Κι εξήγησε πώς είναι στο ρόλο της μαμάς. «Ο Ανδρέας δεν ήρθε για να με σοβαρέψει, ούτε για να με ξεροκάρει» λέει και παραδέχεται πώς από τότε που έγινε μητέρα, δεν έχει δει ταινίες όπου ασκείται βία στα παιδιά.

Η Πάνια μίλησε και για τον ξαφνικό χαμό της μητέρας της, που τη σόκαρε. «Αισθάνθηκα πολλά πράγματα που δεν έχει νόημα να τα περιγράψω σε μια συνέντευξη. Την ίδια ώρα ήρθε στην οικογένειά μας ένα νέο μέλος, ο γιος της Σοφίας τον οποίο περίμενε με μεγάλη λαχτάρα η μητέρα του, αφού το παιδί αυτό είναι σαν αδελφάκι του γιου μου. Η ζωή όμως παίζει τα δικά της παιχνίδια, καθώς αντικαθιστά πρόσωπα και πράγματα».

Όσο για τον παππού Καρβέλα δήλωσε: «Ο Νίκος είναι παππούς και εγγονός μαζί. Δεν είναι ένας άνθρωπος που συνειδητοποιείς απόλυτα την ύπαρξή του δίπλα σου. Δεν ξέρεις αν είναι αποκύημα της φαντασίας σου ή υπαρκτό πρόσωπο. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πλάσμα που πρόσθεσε στη ζωή μου ποιότητα, γιατί είναι αμιγώς ένας πνευματικός άνθρωπος»