Έγινε της... Πόπης με Τσαπανίδου και Καμμένο!

17.09.2013
Καλεσμένο τον Πάνο Καμμένο είχε η Πόπη Τσαπανίδου το πρωί της Τρίτης και με απλά λόγια στο στούντιο έγινε... της Πόπης!

Το θέμα που προκάλεσε τον πανικό στο στούντιο και την αποχώρηση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ήταν το βίντεο που τον εμφανίζει να προτρέπει κατοίκους του Αριστοτέλη Χαλκιδικής να "λιντσάρουν" τον δήμαρχο της περιοχής. Από το "καλημέρα" η κουβέντα "άναψε" και τα πνεύματα οξύνθηκαν με τον κύριο Καμμένο από την αρχή να κινείται σε... υψηλούς τόνους.

Κάποια στιγμή η κουβέντα ξέφυγε, αφού ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατηγορούσε την Τσαπανίδου ότι της υπαγορεύουν τι να λέει, ότι έχει άγχος για τα νούμερα και άλλα τέτοια. Το ποτήρι (και η υπομονή της παρουσιάστριας που ήτο τεράστια οφείλουμε να πούμε), όμως, ξεχείλισε όταν την αποκάλεσε "αστεία" και "ψεύτρα". Η Πόπη έγινε έξαλλη (λογικό) και τόνισε ότι τόση ώρα είναι ευγενική μαζί του και δείχνει υπομονή, ενώ κανονικά θα έπρεπε να τον είχε πετάξει έξω.

Τότε ο κύριος Καμμένος σηκώθηκε από την καρέκλα του κι έφυγε από το στούντιο, με την παρουσιάστρια φανερά ταραγμένη να πηγαίνει άρον άρον σε διαφημίσεις. Πάντως, τούτη δεν είναι η πρώτη φορά που τα πνεύματα οξύνθηκαν με καλεσμένο τον κύριο Καμμένο, αφού και πέρυσι, είχε κατηγορήσει την Πόπη ότι λέει ψέματα, σχετικά με το πόσοι βουλευτές είχαν αποχωρήσει τότε από το κόμμα του.