Γαβάλας: Η εξομολόγηση για τις μέρες στη φυλακή

17.09.2013
Πρεμιέρα με τον Λάκη Γαβαλά έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου και ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή καλεσμένου, αφού ήταν απολαυστικός.

Ο Γαβαλάς σε μία εξομολόγηση καρδιάς μίλησε με το δικό του μοναδικό τρόπο για τη χρεοκοπία του, αλλά και τις δύσκολες μέρες στη φυλακή.

«Μέσα στο κελί ήταν άλλα τρία άτομα, ένας εκ των οποίων αλλοδαπός. Όταν πήγα μέσα ήταν ένα παιδί της Χρυσής Αυγής. Υπάρχει ακόμα ένας μέσα που είναι ο Σαχπατζίδης που εμπλέκεται στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου» αποκάλυψε για τους συγκρατούμενους του, ενώ αναφέρθηκε και στην περίφημη VIP πτέρυγα των φυλακών, που τόσος λόγος είχε γίνει.

«Είναι απάνθρωπο. Έλεγαν κάποιοι ότι τρώμε χαβιάρι... Ποιος έχει διάθεση μέσα στη φυλακή να τρώει ιδιαίτερα φαγητά; Το χαβιάρι που είναι μια από τις σπάνιες τροφές που τρώω, συνοδεύεται με κρασί… Εκεί μέσα θεωρώ celebrities αυτούς που διαφήμιζαν τα καλάσνικοφ.. Εγώ δεν είχα πολλά πάρε δώσε. Δεν ήξερα τι να τους πω, “πως γινόταν η επίδειξη μόδας και τι να μουσική να βάλω στα μοντέλα”; Για ένα διάστημα δούλευα ως βοηθός κηπουρού» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Γαβαλάς με αστείο τρόπο μίλησε για το δράμα που πέρασε με τα τηλέφωνα και τις... κατσαρίδες! «Διάβαζα Vogue που είναι διεθνές έντυπο, αλλά και κάποιες εφημερίδες. Το δράμα ήταν μεγάλο όταν πήγαινα να κάνω ένα τηλεφώνημα. Όποιος ήθελε να με τιμωρήσει το πέτυχε 100%. Εγώ καταδικάστηκα όχι μόνο σαν Λάκης Γαβαλάς που ήταν η εταιρεία μου, αλλά σαν άτομο Λάκης Γαβαλάς. Θέλω με την ευκαιρία να πω στο κοινό σου ότι ο Λάκης σαν άτομο θα είναι πολύ δύσκολο να πεθάνει. Όταν παίρναμε τηλέφωνο περιμέναμε να τελειώσει ο προηγούμενος. Μια μέρα μίλαγα σε κάποιο τηλέφωνο και τριγύρω υπήρχαν πολλές κατσαρίδες. Σκεφτόμουνα “άραγε αυτό το κατσαριδάκι να είναι αρσενικό, θηλυκό, gay;”» ;


Στο διπλανό κελί ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος, για τον οποίο μίλησε με καλά λόγια. «Στο διπλανό κελί ήταν ο κύριος Άκης. Ήταν ένας καταπληκτικός κρατούμενος. Έμενε συνέχεια στο κελί του. Δεν παρενοχλούσε κανέναν και τίποτα. Ήταν ένας κύριος».