Έδιωξαν γνωστό παρουσιαστή λόγω... Βανδή!

19.08.2013
Απίστευτο και όμως αληθινό. Έδιωξαν γνωστό παρουσιαστή, με γκελ και πέραση στα νεανικά κοινά κυρίως, επειδή σχολίασε ένα τραγούδι του Φοίβου, που ερμήνευσε η Δέσποινα Βανδή!

Ο λόγος για τον Γκι Κριέφ, ο οποίος απολύθηκε από το MAD για τον παραπάνω λόγο και ας σημείωναν μεγάλη επιτυχία τόσο οι εκπομπές του όσο και ο ίδιος.

Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό TV BOX, το σχόλιο του ότι ένα τραγούδι τότε της Βανδή ήταν ίδιο με μια μεγάλη επιτυχία των Coldplay, τού στοίχισε τη θέση του στο μουσικό κανάλι. Και μετά την απόλυση του από το MAD, παραιτήθηκε και από τον Alpha! Και ο Γκι, έτσι ξαφνικά όπως μπήκε στην τηλεοπτική μας ζωή, έτσι ξαφνικά, εξαφανίστηκε.

Σήμερα, ζει στη Νέα Υόρκη, όπου εργάζεται ως επικεφαλής της εταιρείας digital marketing Persado. "Δεν θέλω να ξαναμπλέξω με όλες αυτές τις καταστάσεις που κυριαρχούν στην ελληνική τηλεόραση. Ούτε να φτιάχνω καφέδες σε άλλους, ούτε να υπακούω σε εντολές 10 διαφορετικών ανθρώπων, ούτε να κάνω πράγματα που δεν με ικανοποιούν" δηλώνει χαρακτηριστικά.