Η Ελένη δεν ξέρει για τα προσωπικά της κουμπάρας της. Αμαρτία

20.06.2013
Το μάθαμε και αυτό. Η Ελένη Μενεγάκη έχει μείνει πίσω και δεν ξέρει τις εξελίξεις στα προσωπικά της Νατάσας Θεοδωρίδου. Αμαρτία.

Και την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της. Βλέπεις, η Μενεγάκη διάβασε το δημοσίευμα περιοδικού, όπου έλεγε ότι η κουμπάρα της δείπνησε με τον πρίγκιπα της Σερβίας και τον είπε τον καημό της.

Φαίνεται ότι οι δύο φιλενάδες έχουν καιρό να τα πουν από κοντά, διότι το Λενιώ δεν ήξερε ότι η Νατάσα έβαψε και το μαλλί κι ανανέωσε ριζικά το λουκ της.

«Για πείτε μου τώρα που δεν έχω ενημερωθεί. Ρε κουμπάρα ποιος είναι ο πρίγκιπας; Ποιος πρίγκιπας; Θέλω να διαβάσω το θέμα, δεν έχω προλάβει να μάθω τα νέα», είπε.

Σχολίασε και τη μετακόμιση της στην Minos και της έκανε μεγάλη εντυπωση, διότι σου λέει, η κουμπάρα της δεν είναι των μετακομίσεων.

«Θα πάει στη MINOS EMI λέει η Νατάσα. Ρε παιδιά η Νατάσα δεν είναι των μετακομίσεων. Δεν κάνει αλλαγές εύκολα. Είναι κι αυτή το ζώδιο που είμαστε λίγο κολόνες στη γη, δύσκολα αλλάζουμε. Εγώ δεν ήξερα ότι η Sony έκλεισε. Τι λέτε ρε παιδιά».

Μήπως να τηλεφωνηθούν να τα πούνε;