Πρωινό mou: Τρελάθηκαν στα γέλια με το «θάνατο» της Ζωζώς

05.02.2013
Στον «θάνατο» της Ζωζώς Σαπουντζακη που έκανε το γύρο του διαδικτύου το σαββατοκύριακο, αναφέρθηκαν στο Πρωινό mou, αφού φιλοξένησαν δηλώσεις της ολοζώντανης Ζωζώς.

Η αγαπημένη ηθοποιός με την ατάκα «Ζω ζω από το Ζωζώ» μίλησε για τις φήμες του θανάτου της και πόσο ανησύχησε τους φίλους της. Αλλά η ίδια με την αίσθηση χιούμορ που την χαρακτηρίζει, το αντιμετώπισε χαλαρά, αποκαλύπτοντας ότι θα ζήσει άλλα 50 χρόνια, μετά από απαίτηση του... Άγιου Πέτρου.

Ωστόσο, δεν ξέρουμε αν η Ζωζώ με το ίδιο χιούμορ αντιμετώπισε το πρωί την εικόνα της παρέας του Πρωινού mou να έχουν λιώσει στα γέλια μετά τη θανατηφόρα ατάκα του Γιώργου του Λιάγκα ότι στα πάρτι της Σαπουντζάκη κάθε χρόνο πάνε και λιγότεροι. Μεταξύ μας, αν και black είχε γέλιο η ατάκα. Αλλά οι σκηνές που ακολούθησαν με τα πρωτοφανή νευρικά γέλια και την παρέα να πέφτει από τις καρέκλες ή να τρέχει στο παλτό κρατώντας την κοιλιά, ε, πόσο ψύχραιμα αν το αντιμετωπίσει η «θιγμένη»;

Για την ιστορία, η αρχή έγινε όταν η Σταμάτη αποκάλυψε ότι η Ζωζω είναι 79 χρονών και πως πέρυσι είχε πάει στο πάρτι της. Η Φαίη εκδήλωσε την επιθυμία να πάει και αυτή με τον Λιάγκα να λέει την ατάκα με τους λιγότερους καλεσμένους. Και ακολούθησε ο χαμός με... θανατηφόρες ατάκες.

Η Σκορδά προσπάθησε να το μαζέψει, με τον σύζυγο δίπλα να έχει δακρύσει. Τότε, η Φαίη θέλοντας να κλείσει το θέμα θυμήθηκε πέρυσι που την είχαν καλεσμένη, σχολιάζοντας ότι δεν έχει δει πιο ζωντανό άνθρωπο. Ε αυτό ήταν. Λίγο έλειψε να πέσει το παλτό από τα γέλια.....