Σοκ: Ο Θέμος ξεβρακώθηκε κι έπιασε τα γεννητικά του όργανα

22.01.2013
«Όλα μπάχαλο» είναι ο τίτλος της εκπομπής του Θέμου Αναστασιάδη και το βράδυ της Δευτέρας ο παρουσιαστής απέδειξε ότι αυτή είναι μπάχαλο και στο όνομα και στη χάρη.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση τα «Κόκκινα φανάρια» και σίγουρα η έρμη θα θυμάται για πολύ καιρό ακόμη την εμφάνιση της στην εκπομπή. Μα περισσότερο δεν θα ξεχάσει τον «μπαχαλάκια» Αναστασιάδη.

Όταν η κουβέντα έφτασε στην παράσταση, μία φωτογραφία με το Νίκο Ψαρρά και τον Παναγιώτη Μπουγιούρη να ποζάρουν με το σλιπ και να έχουν το χέρι τους μέσα σε αυτό, πιάνοντας τα γεννητικά τους όργανα, έφερε την έκρηξη του παρουσιαστή.

Ο Θέμος σηκώθηκε από τη θέση του, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και έβαλε το χέρι του από μέσα πιάνοντας και αυτός τα γεννητικά του όργανα. Το θέαμα σόκαρε την Μιχαήλ (κι εμάς τους έρμους τηλεθεατές) η οποία φώναζε να διακοπεί η εκπομπή για διαφημίσεις!

Αλλά μέχρι να πάμε σε διαφημίσεις, ο Αναστασιάδης μια χαρά διαφήμισε το... επώνυμο σλιπάκι του. Τι άλλο θα δουν τα έρμα τα μάτια μας σε αυτήν τη τιβί; Ε;