Τσαλίκης: Το απίστευτο βρισίδι στον Ουγγαρέζο

20.11.2012
Αν έτυχε το απόγευμα της Δευτέρας να ακούσεις τη ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου, θα έπεσες πάνω στον οχετό βωμολοχίας του Γιώργου Τσαλίκη.

Ο αοιδός, αν και βρισκόταν στον «αέρα» δεν πήρε χαμπάρι και «στόλισε» με απίστευτες βρισιές τον Ουγγαρέζο. Το τι βωμολοχία έπεσε μόλις ο Τσαλίκης έμαθε ότι του κάνουν πλάκα, δε λέγεται.

Το «μ*λ*κ*ς» και το «Θα σε γ*μ*σ*" έδωσαν και πήραν. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Ουγγαρέζος μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής πήρε τηλέφωνο τον Τσαλίκη υποδυόμενος στενό συνεργάτη της Κατερίνας Γκαγκάκη. Και τον κατηγόρησε ότι μετά το τέλος του Dancing with the stars «επιτέθηκε» στην Βάνα Μπάρμπα.

«Σας παίρνω για το χθεσινό συμβάν. Βγήκαν σε κάποια blogs πως κάνατε δηλώσεις μετά το show, για το "σκουριασμένο βανάκι" της κυρίας Μπάρμπα» του είπε με σοβαρό ύφος και «ψάρωσε» τον αοιδό.

«Δεν έκανα καν τέτοια δήλωση! Δεν υπάρχει αυτό! Δεν έχει ειπωθεί ποτέ!» απάντησε απορημένος αλλά κι εκνευρισμένος ο σαλίκης. Τότε ο Ουγγαρέζος άρχισε να ωρύεται (στο σημείο αυτό ο ακροατής απομάκρυνε το ακουστικό, διότι τα ντεσιμπέλ ήταν ακατάλληλα για το αυτί) για το πώς θα «μαζέψει» τις δηλώσεις του Τσαλίκη στα blogs.

Και όταν του αποκάλυψε ποιος είναι και ότι πρόκειται για φάρσα, ποιος άκουσε τον Τσαλίκη και δεν κοκκίνισε, το λιγότερο. Το «μ*λ*κ*ς» και το «Θα σε γα...» έπεσαν σύννεφο. Και ήταν ζωντανά και δεν μπορούσαν να βάλουν κι ένα μπιμπ.