Δύσκολη η Νομικού, άλλαξε την πίστη στον Χολίδη

13.11.2012
Σκούρα τα βρήκε το παλαιάς κοπής αρσενικό, Χρήστος Χολίδης με την Δούκισσα Νομικού.

Το μοντέλο, μέχρι να υποκύψει στη γοητεία και το έντονο φλερτ του αοιδού, τού έβγαλε την πίστη. Και αυτό το παραδέχτηκε ο ίδιος ως καλεσμένος στην πρεμιέρα του Όλα. Ο αοιδός, που λες, έκανε έκπληξη στην αγαπημένη του, η οποία σαν τον είδε να εισβάλει στο στούντιο, έγινε κόκκινη ωσάν το παντζάρι.

Και μόλις εκείνος άρχισε να πλέκει το "εγκώμιο" της καλής τους, να έβρισκες τρύπα να κρυφτεί, η ντροπαλή Δούκισσα. Γιατί βλέπεις, ο Χολίδης πήγε ορεξάτος κι άρχισε τις αποκαλύψεις για τη γνωριμία τους, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε να την "ρίξει" και πότε ξεκίνησε η σχέση τους.

«Μου έβγαλε την πίστη για να τη ρίξω» είπε και πρόσθεσε ότι υπήρχε επιμονή στο στόχο. "Να σου πω, δεν είναι και καμιά όμορφη!». Μάλιστα, σχολίασε και τις δηλώσεις της Δούκισσας ότι δε νιώθει και πολύ σέξι. «Είναι σεμνή, γι΄αυτό τα λέει!»

Και για να καταλάβεις, όταν την γνώρισε, δεν περιμενε ότι θα είχε τέτοιο ήθος. "Δεν περίμενα να έχει τέτοιο ήθος. Φαίνεται και από την οικογένεια της. Τίποτα δεν είναι τυχαίο». Και μας έλυσε την απορία, πότε "πλέχτηκε" το ειδύλλιο τους. Λοιπόν, αυτό άρχισε να ευδοκιμεί ένα μήνα μετά το τέλος του «Just the Two of Us». Η Δούκισσα τού έστειλε μήνυμα, όταν κάποια στιγμή είχε μπλέξει σε κίνηση, και του έγραφε ότι έχει πολλά νεύρα.

Και υποθέτουμε ότι ο Χολίδης είχε τη συνταγή να την καλμάρει στο τράφικ.....