Πρωταγωνιστής κατέρρευσε μπροστά στα παιδιά του

27.08.2012
Η κρίση και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, "γονάτισαν" γνωστό πρωταγωνιστή της τηλεόρασης με συμμετοχές σε πετυχημένες σειρές.

Ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης είναι και αυτός ένας από τους χιλιάδες Έλληνες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της κρίσης. Ο ηθοποιός το τελευταίο διάστημα ζει τη δική του "Οδύσσεια" αφού τα χρέη τον πίεσαν τόσο πολύ, που στο τέλος κατέρρευσε συναισθηματικά. Και το χειρότερο; Αυτό έγινε μπροστά στα ανήλικα παιδιά του

«Οι εταιρίες πλέον δεν μας πληρώνουν και πολλές φορές φτάνω στο σημείο να μην μπορώ να πάρω ούτε γάλα στα παιδιά μου» δηλώνει χαρακτηριστικά στην Espresso, ενώ αποκαλύπτει ότι τελευταία στιγμή γλίτωσε το σπίτι του από τον πλειστηριασμό.

Όπως καταλαβαίνεις, όλο αυτό το άγχος και η στεναχώρια είχαν σαν αποτέλεσμα στο τέλος να καταρρεύσει. Μία μέρα που ήταν στο σπίτι μόνος με τα παιδιά του (4 και 2,5 ετών) λιποθύμησε με τα μικρά να παθαίνοιυν σοκ. Με το που συνήλθε, κάλεσε ο ίδιος το ΕΚΑΒ, ενώ για πολύ καιρό μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει. Τελικά, διαπιστώθηκε ότι έχει αρτηριακή πίεση.

«Δεν θέλω να φανώ ότι είμαι ο μόνος κακομοίρης σε αυτή τη χώρα, απλώς τυχαίνει να μοιράζομαι την περιπέτεια μου με τον κόσμο, λόγω της δουλειάς μου».