Άσι: τι θα δούμε σήμερα

07.08.2012
Η Ασί αποδέχεται απρόθυμα την πρόταση γάμου του Αλί. Ο Ντεμίρ άραγε θα μάθει ότι όσα έλεγε η Ασί περί γάμου είναι όλα ψέματα; Η Ασί θα καταλάβει ότι ο Ντεμίρ έχει αρραβωνιαστεί;



Ο θάνατος του παππού της Ασί, Τζεμάλ θα φέρει τα πάνω κάτω. Το γεγονός αυτό φέρνει την Ασί και τον Ντεμίρ και πάλι κοντά. Η Ασί ξέρει πως είναι ερωτευμένη με τον Ντεμίρ και το θέμα του γάμου της μετον Αλί, πρέπει να λήξει χωρίς προβλήματα. Όμως ο Αλί δεν θα παραιτηθεί εύκολα. Ο Ντεμίρ από την άλλη θα αναγκαστεί να φύγει στο εξωτερικό για την εγχείρηση της αδερφής του, Μελέκ. Οι δουλειές στο κτήμα αλλά και η δολοφονία έχουν αναστατώσει για τα καλά τον Ισχάν και την Νεριμάν. Η γαλήνη του σπιτιού έχει κλονιστεί.

Η Ασί θα δεχθεί την πρόταση γάμου που της κάνει ο Ντεμίρ,. Η δεύτερη έκπληξη από τον Ντεμίρ κάνει την Ασί ακόμη ποιο ευτυχισμένη. Ο Ντεμίρ φέρνει από το Παρίσι ένα πανέμορφο νυφικό για την Ασί.

Η κατάθεση του Γκαλίπ στην αστυνομία σχετικά με την βραδιά τη δολοφονίας προκαλεί ταραχή. Όλα αρχίζουν στρέφονται εναντίων του Ντεμίρ. Στα μάτια εισαγγελέα αυτός είναι ο βασικός ύποπτος. Η αντίδραση της Νεριμάν στα γεγονότα είναι πολύ σκληρή, καθώς διώχνει τον Ασλάν από το σπίτι και απαγορεύει στην Ασί και τον Ντεμίρ να βρίσκονται.

Ο Ντεμίρ ανακοινώνει στον Ισχάν ότι θέλει να παντρευτεί την Ασί. Ο Αλί κάνει μια συμφωνία με τον Γκαλίπ που θα είναι η αρχή της καταστροφής για τον Ντεμίρ.