Ποιος καθυστέρησε την Ελένη κι άργησε στην εκπομπή;

26.01.2012
Ξεκίνησε, που λες, η εκπομπή «Ελένη», αλλά Ελένη εδώ, Ελένη εκεί, πουθενά Ελένη Μενεγάκη. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μάς καλωσόρισε κι αμέσως ξεκίνησαν να παίζουν κανονικά τα θέματα. Για την παρουσιάστρια

Ξεκίνησε, που λες, η εκπομπή «Ελένη», αλλά Ελένη εδώ, Ελένη εκεί, πουθενά Ελένη Μενεγάκη. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μάς καλωσόρισε κι αμέσως ξεκίνησαν να παίζουν κανονικά τα θέματα. Για την παρουσιάστρια κουβέντα και δε σου κρύβω πώς άρχισα να ανησυχώ. Μόλις τελείωσε το θέμα, συγκεκριμένα ήταν η παρουσίαση του βιβλίου του Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι συνεργάτες της σχολίαζαν κανονικά σα να μη συμβαίνει τίποτε.

Ε τρελάθηκα από περιέργεια. Και τη στιγμή που κρατώ το ακουστικό στο χέρι κι ετοιμάζομαι να πάρω στο κανάλι να ρωτήσω που είναι η Ελενίτσα μας, τσουπ εισβάλλει στο πλατό. Πέντε ολόκληρα λεπτά άργησε και ο λόγος της καθυστέρησης της, όπως μας είπε, ήταν πολύ σοβαρός.

‘Έβαφε ρίζα στο κομμωτήριο και άργησε να πάει στο κανάλι. Βγήκε και η εκπομπή λίγο νωρίτερα, πού να προλάβει να στεγνώσει μαλλί και να βαφτεί; «Ήρθα με βρεγμένο κεφάλι, μετά από βαφή, στις παρά τέταρτο!» Ευχαρίστησε και τον κομμωτή της που την έφτιαξε στο άψε σβήσε. Εξάλλου, λίγο νωρίτερα, η Ελένη ενημέρωσε τους φίλους της στο Twitter ότι έβαφε ρίζα και ήδη είχε αργήσει για την εκπομπή της.

«Λοιπόν, μόλις έφυγα από το κομμωτήριο που έβαψα το μαλλί μου! Είναι 12:25, τι λέτε; Τι ώρα θα είμαι έτοιμη μέσα στην εκπομπή; Θέλω 20 λεπτά να φτάσω στο studio. Τα μαλλιά μου είναι βρεγμένα και είμαι άβαφτη ακόμα! Καλή μου τύχη!» έγραψε χαρακτηριστικά