Ο "Χάρι Πότερ" δεν σταυρώνει γυναίκα

13.08.2010
Στα δέκα χρόνια που υποδύθηκε με επιτυχία τον μάγο Χάρι Πότερ (Harry Potter) ο Ντάνιελ Ράντκλιφ (Daniel Radcliffe) δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της κινηματογραφικής του φίλης Ερμιόνης!
Στα δέκα χρόνια που υποδύθηκε με επιτυχία τον μάγο "Χάρι Πότερ" (Harry Potter) ο Ντάνιελ Ράντκλιφ (Daniel Radcliffe) δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της κινηματογραφικής του φίλης Ερμιόνης!

Φαίνεται πως τα προβλήματα με το αντίθετο φύλο δεν σταματούν μόνο στο σινεμά για τον 21χρονο Ντάνιελ που βλέπει τα μαγικά του κόλπα να αποτυγχάνουν εντελώς στο να ρίξει κάποιο κορίτσι.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως τρέχει πίσω από τα κορίτσια και τα κυνηγά χωρίς μεγάλη επιτυχία, ειδικά μετά τον χωρισμό του από την επί τρία χρόνια αγαπημένη του Λάουρα Οτούλ (Laura Otoole).

Παρόλο που είναι νέος, διάσημος και με πολλά λεφτά, ο Ράντκλιφ βρίσκει το παιχνίδι του έρωτα δύσκολο:

"Ήμουν σε μια σχέση για τρία χρόνια περίπου. Αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερος και κυνηγάω κορίτσια".

Το πρόβλημα ξεκινά για τον νεαρό ηθοποιό από τη στιγμή που πρέπει να μιλήσει σε κάποια κοπέλα αλλά και στο ν' αποσπάσει τον αριθμό του τηλεφώνου της και όπως εξομολογείται ο ίδιος:

"Δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά με τα κορίτσια αλλά έχω κάποιες επιτυχίες. Έχω αρχίσει να βγαίνω και ραντεβού, κάτι που δεν έκανα παλαιότερα αφού όλες μου τις κοπέλες τις γνώριζα στη δουλειά. Είναι αλήθεια πάντως πως τα ραντεβού μπορούν να σου τσακίσουν τα νεύρα επειδή δεν έχω συνηθίσει τη διαδικασία".

Το τι πηγαίνει στραβά στα ραντεβού που βγαίνει, ο Ράντκλιφ το εξηγεί ακριβώς στο περιοδικό "US Magazine" όπου αποκαλύπτει:

"Δεν είναι ότι έχω πρόβλημα να βρω τι θα πω στο ραντεβού. Όμως με αγχώνουν πολύ αυτές οι περίεργες στιγμές της σιωπής ή των παύσεων αλλά πιστεύω πως όλοι τα έχουν αντιμετωπίσει αυτά.

Πάντως προσπαθώ να κάνω εξάσκηση και να έχω έτοιμες ατάκες πριν βγω ραντεβού. Στο τέλος καταλήγω να μιλάω ακατάπαυστα και τις περισσότερες φορές καταντάω βαρετός"!

Κι όπως όλοι οι αστέρες του Χόλιγουντ που δεν φημίζονται για την ωραία τους φατσούλα, έτσι και ο Ντάνιελ ψάχνει άλλους τρόπους για να ρίξει τα κορίτσια που του αρέσουν:

"Προσπαθώ να κάνω τις κοπέλες που βγαίνω να γελούν! Αυτό είναι πραγματικά το μοναδικό πράγμα που κάνω καλά".


Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια