Τρισευτυχισμένη γιαγιά η Βασίλισσα Ράνια κρατά αγκαλιά το πρώτο της εγγόνι

05.08.2024
Τρισευτυχισμένη γιαγιά η Βασίλισσα Ράνια κρατά αγκαλιά το πρώτο της εγγόνι
Μεγάλες χαρές στην Ιορδανία

Στο μαιευτήριο οικογενειακώς βρέθηκε χθες η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας καθώς ο μεγάλος γιος της Βασίλισσας Ράνιας και του Βασιλιά Abdullah II, πρίγκιπας Hussein – ο διάδοχος του θρόνου- έγινε μπαμπάς.

Η σύζυγός του Rajwa έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ονομάστηκε Iman και σύσσωμη η οικογένεια, οι γονείς και τα μικρότερα αδέρφια του έσπευσαν να γνωρίσουν το νέο μέλος.
Ο ίδιος ο διάδοχος υποδέχτηκε τους γονείς του στην είσοδο με ένα τεράστιο χαμόγελο και ήταν αυτός που παρουσίασε τη νεογέννητη πριγκίπισσα στον βασιλιά παππού και τη βασίλισσα γιαγιά της που ολοφάνερα συγκινημένοι πήραν το μωρό στα χέρια τους.

Οι επίσημοι λογαριασμοί της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας πήραν φωτιά με δεκάδες φωτογραφίες αλλά και βίντεο από την τόσο σημαντική οικογενειακή στιγμή.
«Iman ήδη κρατάς την καρδιά μου. Η οικογένειά μας δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένη» έγραψε η Βασίλισσα Ράνια ενώ και ο ενθουσιασμένος μπαμπάς έγραψε πως δοξάζει Τον Κύριο για την ευλογία που ζει και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις ευχές του.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.08.2024 - 10:46