Η Μαντόνα ψάχνει καινούριο τεκνό

15.11.2011
Η 53χρονη βασίλισσα της ποπ λέγεται ότι συμφιλιώνεται επιτέλους με την ηλικία της αλλά και ότι ταυτόχρονα ψάχνει για νέο… αίμα!

Η 53χρονη βασίλισσα της ποπ λέγεται ότι συμφιλιώνεται επιτέλους με την ηλικία της αλλά και ότι ταυτόχρονα ψάχνει για νέο… αίμα!

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα η Μαντόνα (Madonna) εμπιστεύτηκε σε φίλους της ότι αποφάσισε να σταματήσει τα μπότοξ φοβούμενη "μήπως αρχίσει να δείχνει σαν… φρικιό".

Παράλληλα, και επειδή η ζωή συνεχίζεται πάραυτα, η Ματζ φόρεσε το καυτό σορτσάκι της, διχτυωτό καλσόν και τις ψηλές μπότες της, πήρε από το χέρι τη 15χρονη κόρη της και πήγαν να παρακολουθήσουν μαζί τον διαγωνισμό χορού Smirnoff Nightlife Exchange Project στο Roseland Ballroom.

Σκοπός της παρουσίας των δύο γυναικών εκεί ήταν να επιλέξει η μαμά Μαντόνα έναν νέο χορευτή για το καινούριο σόου της και ενώ εκείνη έδειχνε ενθουσιασμένη από τη διαδικασία και δεν σταμάτησε να μιλά με τον κόσμο και να χορεύει επίσης, η Λούρδη (Lourdes) φαινόταν σχεδόν να βαριέται.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι εκείνη τη βραδιά στον χώρο βρισκόταν και ο τελευταίο αγαπημένος της Μαντόνα, Μπραχίμ Ζαϊμπάτ (Brahim Zaibat), ο οποίος όμως τηρούσε τις διακριτικές αποστάσεις παρακολουθώντας από μακριά τις κινήσεις της αγαπημένης του και πάντα έτοιμος σε περίπτωση που χρειαζόταν να… επέμβει!

Ο 24χρονος Ζαϊμπάτ είναι χορευτής και ο ίδιος αλλά στηρίζει την αγαπημένη του όπως μπορεί. Μάλιστα, αυτό τον καιρό που η Ματζ έχει τα νεύρα της επειδή το νέο της σίνγκλ διέρρευσε στο διαδίκτυο, μάλλον τον χρειάζεται περισσότερο.

Κατά τα άλλα, φαίνεται ότι η Μαντόνα έχει αποκτήσει ένα βασικό κοινό στοιχείο με την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) αφού τελευταία δημοσιεύματα θέλουν την φρεσκοχωρισμένη JLo ερωτευμένη με χορευτή.

Ζωή Κίττα