Επίσημα σύζυγοι ο Αλβέρτος και η Σαρλίν

01.07.2011
Δύο μήνες μετά τον λαμπερό γάμο του Γουίλιαμ (William) με την Κέιτ (Kate) ένας ακόμη πριγκιπικός γάμος συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά στο μικρό πριγκιπάτο του Μονακό

Δύο μήνες μετά τον λαμπερό γάμο του Γουίλιαμ (William) με την Κέιτ (Kate) ένας ακόμη πριγκιπικός γάμος συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά στο μικρό πριγκιπάτο του Μονακό.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος (Prince Albert) παντρεύτηκε πριν από λίγο την εκλεκτή της καρδιάς του, 32χρονη Νοτιοαφρικανή Ολυμπιονίκη της κολύμβησης, Σαρλίν Γουίτστοκ (Charlene Wittstock).

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό το ζευγάρι θα δενόταν με τα δεσμά του γάμου με πολιτικό γάμο –ο οποίος μόλις ολοκληρώθηκε- και με θρησκευτικό που αναμένεται αύριο το απόγευμα.

Μπορεί να άργησε ο Αλβέρτος να το κάνει το βήμα –θυμίζουμε ότι είναι 53 χρονών- αλλά θα το ευχαριστηθεί…

Φορώντας ένα κομψό γαλάζιο, μεταξωτό κοστούμι του οίκου Chanel, η Σαρλίν απάντησε «Ναι» όταν ρωτήθηκε αν δέχεται τον διάδοχο του θρόνου των Μονεγάσκων για σύζυγό της.

Παρά τις φήμες τις τελευταίας στιγμής που την ήθελαν να αλλάζει γνώμη μια ανάσα πριν από τον γάμο λόγω της ύπαρξης ενός πιθανού τρίτου εξώγαμου παιδιού του Αλβέρτου –τα δύο είναι ήδη γνωστά και… επίσημα- η Γουίτστοκ παντρεύτηκε τον καλό της ενώπιον όλου του λαού που παρακολουθούσε την τελετή από γιγαντοοθόνες.

Λοιπόν, ο γάμος έγινε και το ζευγάρι βγήκε στο παράθυρο του παλατιού και χάρισε στον λαό του το καθιερωμένο φιλί. Τώρα οι υπήκοοι του Μονακό έχουν πάλι την πριγκίπισσά τους. Το μόνο που μένει είναι ένας διάδοχος… Με το καλό!

Ζωή Κίττα